- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
@Anonim To się profesjonalnie nazywa do samodzielnego złożenia hahahah, tak jak meble z ikei XD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
@Macrolo ten światłowód jest bardzo mocny, na cieńszym Audi TT holowałem, jak go nie łamiesz to włókno jest bezpieczne, oplot kevlarowy jest 😄
Przecież tam wszystkie elementy leżą i montaż prosty jest 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
@Macrolo same włókno jest kruche, ale otulina światłowodu jest mocna. Jak nie będzie uszkodzeń mechanicznych otuliny, to jeszcze będzie dobrze. Szkoda tylko, że tak kiepsko jest realizowane założenie światłowodu. Trochę to od końca idzie. Najpierw uchwyty na słupy, dopiero prowadzenie linii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
@Anonim No to co, przyjeżdżaj i montujemy XD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
@Macrolo montaż to nie problem, ale pewnie linia nie podłączona i netu byś nie miał 😉
Tak na marginesie, wypadało by trochę posprzątać ten bałagan i kable na trawnik dać, na krawężnikach to kiepski pomysł 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
Uffff odetchnąłem z ulgą... SĄ! Pojechałem jakieś 300m od mojego domu i zobaczyłem taki wóz, na pace światłówd itp, jade 150 metrów dalej i są! Montują! Czyli tak jak myślałem, poro składali sobie wszystko.. Ale ulga. @Anonim @ketrasaArtur
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
@Macrolo nie potrzebnie panikę siejesz, już składałem drabinę, miałem zamiar tam podjechać 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światłowód na ziemi...
@Anonim Ale to oni tak wszystko porozrzucali, ale wracając. Jak jechałem to co drugi słup był taki zestaw do montażu światłowodu na słupie, tak jak mówię, pewnie sobie po prostu wszystko naszykowali, ale obawiam się jeszcze bo jak widziałem to oni ciągneli za ten światłowód i gdzie nie gdzie się ocierał