- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Aktualnie mam 2 umowy na abonament (po 49,PLN), 1 na kartę, 1 telef. stacjonarny, 1 internet vdsl 80.
Kończy mi się 1 umowa na abon., w związku z tym zastanawiam się nad rezygnacją z przedłużenia na rzecz przejścia na czas nieokreślony. Przejrzałem moje wszystkie ( ponad 10 lat) aneksy i umowę, i nie znajduję tam informacji czy stracę na tym finansowo i ile. Czy to dobry pomysł czy wybierać jednak umowę na 24M.
Pozdrawiam
m.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@50954 jesli umowa Ci sie konczy i przechodzi na czas nieokreslony to nic w sensie kwotowym sie nie zmienia. Mozesz podpisac nowa umowe i probowac wynegocjowac jakies lepsze warunki na nizszy abonament, nowy telefon ewentualnie jakies znizki z racji tego ze masz tyle uslug
https://www.orange.pl/lp/przedluz-umowe-z-orange
Wedlug mnie najlepiej bedzie skontaktowac sie z konsultantem. Bedzie mial bezposredni podglad na Twoje umowy i na pewno cos ciekawego Ci zaproponuje😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@50954 jesli umowa Ci sie konczy i przechodzi na czas nieokreslony to nic w sensie kwotowym sie nie zmienia. Mozesz podpisac nowa umowe i probowac wynegocjowac jakies lepsze warunki na nizszy abonament, nowy telefon ewentualnie jakies znizki z racji tego ze masz tyle uslug
https://www.orange.pl/lp/przedluz-umowe-z-orange
Wedlug mnie najlepiej bedzie skontaktowac sie z konsultantem. Bedzie mial bezposredni podglad na Twoje umowy i na pewno cos ciekawego Ci zaproponuje😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czas nieokreślony umowy
@50954 dopytaj konsultanta co mogą zaoferować, jeśli obecna umowa ci pasuje, to sam oceniasz, sens umowy na 24 miesiące, jest wtedy jak potrzebujesz więcej GB czy nowy telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czas nieokreślony umowy
Najlepiej wybierać oferty na kartę 😉 doładowujesz kiedy chcesz do tego wybierasz sobie pakiet jaki chcesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czas nieokreślony umowy
@Ultra2020 tu nie zgodzę się Tobą. Jak będzie moźliwość przejścia na czas nieokreślony, to można lepiej na tym wyjść niż w ofercie na kartę. Tylko trzeba dobrze sprawdzić ofertę. Umowę na czas nieokreślony możesz dopiero uzyskać po 24 miesiącach z drobnymi wyjątkami, jak jest jakaś promocja. Kartę możesz aktywować w każdej chwili i nie koniecznie z warunkami jak w abonamencie.
Wszystko zależy od tego, czego oczekujemy, jakie usługi nas interesują, z jakimi liniami itp.