Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przedłużenie umowy propozycja

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7291
  • 29819
  • 235

@Alex3331napisał(-a)

...

Jak z Waszego doświadczenia wynika czy in bliżej końca umowy tym oferta może być korzystniejsza?

...

Nie, oferty promocyjne pojawiają się losowo.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 49
  • 189
  • 4

@Alex3331 Tak z doświadczenia - niestety oferty przedłużenia umowy nie były dla mnie interesujące (dwa numery i internet mobilny dla firm) i nawet przez jakieś dwa lata jechałem na umowie bezterminowej, czyli na starych zasadach, bo umowa szczęśliwie nie zakładała, że po zakończeniu okresu zobowiązania zwiększają abonament - tak jak jest to teraz w nowych umowach. Tyle, że internet mobilny był tylko na 4G, bez możliwości włączenia 5G bez podpisania nowej umowy. Trzeba było więc te umowy wygasić i poszukać czegoś lepszego z 5G. Rabaty za marketing i e-fakturę u mnie normalnie wchodziły na umowie bezterminowej. W sumie to bierz co teraz wychodzi dla Ciebie najlepiej. A jak skończy się umowa, to się zobaczy, zawsze można przejść gdzieś indziej, albo chwilowo na kartę, żeby się rozejrzeć co wybrać. Ja ostatecznie po kilkunastu latach w Orange dla firm (w tym w Orange love od początku istnienia tej oferty) przeszedłem do flex 

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 4
  • 16
  • 0

Póki co jeszcze poczekam może czymś Orange mnie jeszcze zaskoczy, ale raczej w to wątpię. 

Jeśli nie to rzeczywiście wybiorę najbardziej korzystną ofertę zawsze po 2 latach można zrezygnować i przejść do konkurencji jeśli Orange będzie miał niekorzystną ofertę ewentualnie ciągnąć umowę na czas nieokreślny. 

A jeszcze tak podpytam, czy ktoś z Was spotkał się z wyminą bezpłatną FB 3.0 na wyższy model przy przedłużeniu? 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 49
  • 189
  • 4

@Alex3331 Wolałbym się mylić, ale nie liczyłbym na korzystne zaskoczenie. Po tym jak wypowiedziałem umowę na jeden numer i jeszcze na internet mobilny nie miałem ani jednego telefonu z jakąkolwiek propozycją