- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przedłużenie umowy Love (intenet+telewizja)
Kto jest na bezterminowej umowie a miał wcześniej HBO w ramach łączonej oferty Orange Love?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jestem na nieoznaczonym od 18.12.
Zleciłem rezygnację w punkcie z pakietu C+ w dn.17.12. Oczywiście zlecenie miesiąc wcześniej.
Wczoraj zadzwoniłem konsultantka potwierdziła, że wczoraj o północy kanały miały być wyłączone.
Pakiet nadal świeci... Kiedy oni to wyłączą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Praziomek
Jesli chodzi o pakiet C+ i w związku tym zadzwoniła do Ciebie konsultantka że pakiet ten został wyłączony a na Twoi dekoderze nadal ten pakiet jest dostpeny to czasami jest tak że pakiety został wyłączony ale przez kilka dni nadal aktywny już widziałem takie przypadki. Może być tak, że ten pakiet będzie dostepny do końca okresu rozliczeniowego. @Praziomek czy mozna wiedzieć do kiedy masz okres rozliczeniowy?
Jeśli masz wątpliwości czy pakiet C+ został wyłączony to sprawdź na swoim koncie Mój Orange poprzez stronę www lub w aplikacji Mój Orange w zakładce Moje sprawy (zobaczyć jaki jest status Twojego zgłoszenia jeśli chodzi o wyłączenie tego pakietu czy zgłoszenie jest otwarte czy zamknięte) a także możesz to sprawdzić w zakładce Pakiety i usługi wybrać z paska usługę TV i zobaczyć w Aktywnych pakietach dodatkowych czy nadal widnieje pakiet C+. Możesz także to zweryfikować na swoim dekoderze IWU 200 klikając na pilocie na przycisk Menu i przechodząc do zakładki Moja strefa i szukasz kafelek Twoje pakiety (jest on na trzecim miejscu licząc od końca) klikasz na niego i otwierają Ci się jakie masz dostępne pakiety TV 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Mój Orange w aktywnych usługach zniknął Canal+.
Za to pakiet Eleven według opisu jest za 0zł na nieokreślony.. A miała być opłata 15 zł. Ciekawe..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Może jest jakaś promka, na miesiąc lub 2 i masz za zero.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomek te promocje jak np. liczba darmowych miesięcy zmieniają się bardzo często.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W propozycjach mam teraz C+Sport za 69 zł.
Dobrze zrobiłem, bo wcześniej skorzystałem z promki na Black Friday i wykupiłem dostęp do apki za 45 zł bezpośrednio od Canal+.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »