- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat przeniesiony z Telewizja do odpowiedniej kategorii + dodano etykiety - moderator Bartłomiej
Witam. Czy przedłużając umowę na pakiet Orange Love oferta jest standardowa czy można negocjować?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rygiel1974 , "internetowy papier" także łyka wszystko jak leci. Opieraj się na wyrażonych zgodach marketingowych na swoim koncie, czy w aplikacji MO ( o ile chcesz być na bieżąco-np.oferty), dostępnym kalkulatorze, regulaminach usług oraz promocji, czy w końcu w wyskakujących okienkach z propozycją oddzwonienia ze strony kogoś od operatora. Jeżeli konkretnie wiesz, czego oczekujesz, to na etapie decyzyjnym ze swojej strony, możesz liczyć z strony "obcykanego" konsultanta (raczej rzadko niż hurtowo) na coś extra (w ramach łączenia promocji, o ile regulamin dopuszcza). Ja mam w sumie 7 dych zniżek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love, przedłużenie umowy.
@rygiel1974 , przedłużając, masz na myśli automatyczne przedłużenie umowy? Jeżeli ten wariant, to możesz tylko dobrać w ramach obecnego pakiety OL. Forma doboru jest intuicyjna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na innym forum czytałem, że zaproponowali komuś pakiet o kilkadziesiąt złotych taniej niż standardowe ceny stąd moje pytanie. Z tego co wiem to Orange nie praktykuje negocjacji cenowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rygiel1974 większość Operatorów już odchodzi od ulg, bo teraz gro kosztów idzie na połączenia zagraniczne, jakby nadal stosowali programy Lojalności i inne bonifikaty, to chyba użytkownik prepaid musiał by to sponsorować, czasy 3 zniżek na abonament czy ulg na inne usługi odeszły, teraz tylko przechodząc z innej sieci możesz liczyć na bonifikaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@rygiel1974 , "internetowy papier" także łyka wszystko jak leci. Opieraj się na wyrażonych zgodach marketingowych na swoim koncie, czy w aplikacji MO ( o ile chcesz być na bieżąco-np.oferty), dostępnym kalkulatorze, regulaminach usług oraz promocji, czy w końcu w wyskakujących okienkach z propozycją oddzwonienia ze strony kogoś od operatora. Jeżeli konkretnie wiesz, czego oczekujesz, to na etapie decyzyjnym ze swojej strony, możesz liczyć z strony "obcykanego" konsultanta (raczej rzadko niż hurtowo) na coś extra (w ramach łączenia promocji, o ile regulamin dopuszcza). Ja mam w sumie 7 dych zniżek