Migracja Neostrady do 80 Mb/s na światłowód

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 8
  • 24
  • 0

Witam,

Został w mojej miejscowosci podlaczony swiatlowod, pytanie do Was, jakie ceny aktualnie uzyskujecie na zakup swiatlowodu w roznych predkosciach ? bo chcialbym zamowic z migracją z 80Mb/s z Vdsl

Dziękuje

* Temat przeniosłem z kategorii Internet domowy (etykieta: Orange Światłowód) - Wiktor

14 ODPOW. 14

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2522
  • 11133
  • 98

Migracja jest bezpłatna. Ofertę możesz sprawdzić i zamówić na Orange Światłowód do 8 Gb/s: internet domowy dla Ciebie podając adres gdzie chcesz podłączyć internet światłowodowy.

Przeczytaj sobie również wątek Rozwiązano: Zmiana internetu na światłowód - Nasz Orange - 371989

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2064
  • 8917
  • 71

@Pytanie  wszystko sprawdzisz sobie dla Twojego adresu na w aplikacji MO, na stronie www, lub na infolinii.

• 3889
  • 18035
  • 95

@PytanieNajprościej chyba utargować zniżkę 20zl / msc za przyłącze do domu jednorodzinnego.  Ja płacę 95zl na msc za 1Gb, więc to jest realna cena jaką osiągniesz u konsulata. 

• 8
  • 24
  • 0

Dziękuje 😉

ostatnio była promocja na 2Gb/s w cenie średnio 62,50 zł miesięcznie w przeliczeniu na 24msc (6msc za 0 zł) ale już chyba nie ma tej promocji bo nie widzę tej ceny, może na infolinii ?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2064
  • 8917
  • 71

@Pytanie  zawsze możesz sprawdzić wszystkie dostępne kanały.

• 3889
  • 18035
  • 95

Na infolinii jak najbardziej możesz się targować. Co więcej, jeżeli nie uda się za pierwszym razem coś ciekawego ugrać, to możesz spróbować na drugi dzień. Z mojej obserwacji wynika, że różni konsultanci mają różne uprawnienia do zniżek. 

• 8
  • 24
  • 0

a jesli chodzi o ONT to jest on dostepny w wersji 2Gb/s ?

• 3889
  • 18035
  • 95

Na infrastrukturze SI nie ma ONT w opcji 2Gb

• 8
  • 24
  • 0

w miejscowosci tutaj jest tak: ze Inwestycje wykonał Orange w ramach KPO, ale budował światłowód inwestycje, tzn ze jest to orange czy SI ? i ONT nie otrzymam ?