- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co z moją umową i dekoderem?
@Citi2017napisał(-a)...
W Orange zazwyczaj istnieje możliwość zawarcia nowej umowy na czas nieokreślony lub okreslony , również na pakiety Orange Love, w tym Start lub Extra.
Nie ma czegoś takiego jak Orange Love Start. A Orange Love Extra to co innego niż ExtraTV. Halucynacja.
...
• Warto też zapytać o możliwość przeniesienia usługi pod nowy adres w przyszłości, zwłaszcza jeśli nie wiadomo, czy będzie tam dostępne Orange IPTV.
Orange IPTV nie jest dostępne nigdzie "samo z siebie". Trzeba spytać o dostępność usług stacjonarnych, najlepiej FTTH, ale bez znajomości adresu to awykonalne. Może nie do końca halucynacja, ale AI tutaj błądzi.
...
• Urządzenie IWU 200 to modem/router dostarczany przez Orange
Nie, to dekoder do IP TV, ani modem ani ruter. Halucynacja.
Reszta to komunały, oczywiście że ostatecznie źródłem informacji jest BOK. Po co to pisać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co z moją umową i dekoderem?
Coś mi się nie kleiło w wypowiedzi. To fakt.
Żeby usystematyzować. IWU 200 wymieniony. Nie wiesza się i dioda świeci. Był bez naklejki na napisie Orange. Już odpuściłem, nie będę już takim pedantem.
Kiedyś jak trafię na adres, gdzie będzie Orange IPTV to najlepiej połączenie apki w telewizorze i IWU 200 inaczej będę miał poważny dylemat, czy nie wybrać konkurencji.
Na razie mam IWU 200 i Love Extra i mi to pasuje.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »