Co z moją umową i dekoderem?

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9111
  • 37013
  • 313

@Citi2017napisał(-a)

...

W Orange zazwyczaj istnieje możliwość zawarcia nowej umowy na czas nieokreślony lub okreslony , również na pakiety Orange Love, w tym Start lub Extra. 

Nie ma czegoś takiego jak Orange Love Start. A Orange Love Extra to co innego niż ExtraTV. Halucynacja.

...

• Warto też zapytać o możliwość przeniesienia usługi pod nowy adres w przyszłości, zwłaszcza jeśli nie wiadomo, czy będzie tam dostępne Orange IPTV.

Orange IPTV nie jest dostępne nigdzie "samo z siebie". Trzeba spytać o dostępność usług stacjonarnych, najlepiej FTTH, ale bez znajomości adresu to awykonalne. Może nie do końca halucynacja, ale AI tutaj błądzi.

...  

• Urządzenie IWU 200 to modem/router dostarczany przez Orange

Nie, to dekoder do IP TV, ani modem ani ruter. Halucynacja.

Reszta to komunały, oczywiście że ostatecznie źródłem informacji jest BOK. Po co to pisać? 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 538
  • 1983
  • 1

Coś mi się nie kleiło w wypowiedzi. To fakt.

Żeby usystematyzować. IWU 200 wymieniony. Nie wiesza się i dioda świeci. Był bez naklejki na napisie Orange. Już odpuściłem, nie będę już takim pedantem.

Kiedyś jak trafię na adres, gdzie będzie Orange IPTV to najlepiej połączenie apki w telewizorze i IWU 200 inaczej będę miał poważny dylemat, czy nie wybrać konkurencji.

Na razie mam IWU 200 i Love Extra i mi to pasuje.