Pogaduchy

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@wscieklaewkanapisał(-a)

Wyjechałeś na wczasy @Anonim ? - jeśli tak to pięknej słonecznej pogody dla całej rodzinki, i mile spędzonych dni oraz nocy życzę 🙂

@wscieklaewka, słońce, woda i wiatr we włosach...cóż więcej trzeba emerytowi? Dożywotni RODOS na BALIEmotikon: Bardzo szczęśliwy

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6251
  • 23

Pogaduchy

Myślałam że jesteś łysy ( taka moda nastała ) a tu masz babo placek 😉 @Anonim ma wiatr we włosach Emotikon: LOL

• 2437
  • 6251
  • 23

Pogaduchy

Fajnie masz @Anonim bo przynajmniej mniej płacisz za prąd gdy Twoje oczka wieczorową porą oświetlają co nieco 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@wscieklaewka widzę w nocy nie gorzej niż w dzień 😉

• 2437
  • 6251
  • 23

Pogaduchy

No to się cieszę 🙂 bo ja muszę czasem używać lupy @Anonim Emotikon: LOL szczególnie w niektórych sklepach 🙂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@wscieklaewkanapisał(-a)

Myślałam że jesteś łysy ( taka moda nastała ) a tu masz babo placek 😉 @Anonim ma wiatr we włosach Emotikon: LOL

@wscieklaewka, rogi mi nie urosły, chociaż diabeł ze mnie wcielonyEmotikon: Język Natomiast kółeczko na świętego tworzy się bardzo przyzwoicieEmotikon: Szczęśliwy

• 2437
  • 6251
  • 23

Pogaduchy

@Anonimnapisał(-a)

@wscieklaewkanapisał(-a)

@wscieklaewka, rogi mi nie urosły, chociaż diabeł ze mnie wcielonyEmotikon: Język Natomiast kółeczko na świętego tworzy się bardzo przyzwoicieEmotikon: Szczęśliwy

Rogi Ci nie urosły temu bo masz fajną żonę 🙂 A kółeczko świadczy o męskiej inteligencji ( ot tak się czółko przesuwa do tyłu ) Emotikon: Język

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@wscieklaewka, raczej bym rzekł, iż przybywa miejsca do całowania...krowa mi tego nie wylizała, chociaż w młodości miałem z nimi styczność i to całkiem nieprzyzwoitą. Łączyliśmy z koleżeństwem grę w skoble na kocu, z pilnowaniem bydła. Jedna z nich zasmakowała mojej koszulki rzuconej w trawę. Na moje nieszczęście...bardzo brzydko ją "oddała" za tylnym zademEmotikon: Zaskoczony

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy

@Mariusz, jaki z Ciebie przystojniaczek... @wscieklaewka będzie "mokra"Emotikon: Mrugający

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 549
  • 2492
  • 31

Pogaduchy

@Anonim, skoro mamy jedną jedyną aktywną kobietę na NO ( @wscieklaewka ), "która ma w kim wybierać" to trzeba było się postarać dla niej 😄