- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewkanapisał(-a)
@Citi2017napisał(-a)@wscieklaewka tego ze jesteś tak przebojowa wesoła i zawsze potrafisz rozbawić innych i że masz szansę 100% na bycie herosem ja bez szans 😐
Będziesz H - sem
i skończ już z tym pesymizmem, bo dostaniesz lanie i odlew też zrobię - zobaczysz 😁
Jasne @wscieklaewka , zrób @Citi2017 odlew i prześlemy go do pozytywnego zaopiniowania na "naradzie". Może wtedy zarumieni się ze wstydu, że nie wierzy w siebie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewkanapisał(-a)Urocze 🙂
Czym robiłeś zdjęcia ?
Samsungiem @wscieklaewka Jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, by mi porządny aparat na prezent pod choinkę sprawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
Ja muszę też sobie sprawić nowego fona bo niestety ten mój od wczoraj wariuje 😞 Jak go naładuję to za pół godziny leżenia w bezczynności ucieka z niego moc i prosi się o dojedzenie poprzez ładowarkę 😞 smutno mi z tego powodu, bardzo mi smutno ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵😵😵😭😭😭
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewka , są fajne oferty indywidualne na raty, ale zgody marketingowe trzeba mieć (Partnerów omijaj). Pół godziny to słabo...prawie, że padnięty akumulator. Ale wiesz co? Mnie kiedyś złodziej gwizdnął tradycyjnego fona i widziałem na alibaba expres nówkę za przystępną cenę. Może w ten kierunek uderz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@wscieklaewkanapisał(-a)Ja muszę też sobie sprawić nowego fona bo niestety ten mój od wczoraj wariuje 😞 Jak go naładuję to za pół godziny leżenia w bezczynności ucieka z niego moc i prosi się o dojedzenie poprzez ładowarkę 😞 smutno mi z tego powodu, bardzo mi smutno ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😵😵😵😭😭😭
Może akumulator w nim pada, masz wymienny, to podmień na nowy 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy
@Citi2017napisał(-a)@wscieklaewka oj birdulko ☹️ a jaki masz fon ?
Mój najukochańszy fon ma na imię LG Spirit 😭😭😭 - tak się związaliśmy, że aż serce boli 😭 pewno mu zalanie ciut zaszkodziło, ale jutro kupię dla sprawdzenia nową baterię i może mi jeszcze nie odejdzie na zawsze 😢
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś