- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Cześć,
właśnie jadę koleją na Google Cloud Summit 😉 Może zdążę na agendę z pracownikami Orange (choć nie sądzę) 😉 A patrząc na zasięg sieci to widzę że lepsza niż operatora magentowego 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Spotkałem pracownika Orange - Pana Krzysztofa i go pozdrowiłem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Wchodzę na komputerze na forum i klikam zaloguj a tu coś takiego, ale już naprawiłem - wystarczyło cookiesy usunąć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Pierwsze zdziwienie przyszło mi po przedstawieniu na numerze Flexa oferty nolimit na rozmowy i smsy, oraz 15 GB. Ja już daaawno temu miałem taki abonament o zbliżonej do tej ceny 19,90. Czyżby konkurencyjne ceny miały odciągnąć klientów? Nie wolno mi promować tej promo, ale w sytuacji podwyżek tu i tam, to ktoś naostrzył kosę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Jak tam u was? Ja czekam na odpowiedź od Orange odnośnie ponownego sprawdzenia możliwości zainstalowania Światłowodu Orange 🙂 Zobaczymy czy to pomoże 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Dzięki @marder odkryłem studzienkę Orange obok nas, można w niej zobaczyć, że leży światłowód. Pracownik sprawdzający możliwość instalacji światłowodowej najprawdopodobniej przeczytał tylko adres i zobaczył, że planuje oferować usługi hurtowe jakiś operator i odrzucił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 4.0
Studzienka obok posesji może zupełnie nic nie oznacza. Np ja mam studzienkę Orange ze światłowodem, 1m od bramy, a faktyczne przyłącze i tak było od szafy 50-80m dalej...