Pogaduchy 4.0

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 352
  • 1551
  • 5

Pogaduchy 4.0

Jak 18 lat to super samochód.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2159
  • 16475
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Citi2017napisał(-a)

@Michał  A jakiego masz chrupka i ile on Już ma lat 😁

@Citi2017 , sądząc z opisu kosztów, to już nie chrupek, a gruchotek😂 Widziałem ogromną stertę takich, jak jechałem do Żor na badania rezonansem😀 Polecam ten "salon", bo ponoć rządzi nim gryfna dzioucha...A @Michał to kawał chłopa i sam by bez dzwigara dorzucił na nowe czołgi😂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 4.0

@Michał  Starsze samichody są lepsze od nowych to fakt a jakieś dobre wspomnienia masz 🙃 opowiesz coś ?

@bronzub  Ty mieszkanie szykuj całe forum wpada na Steniczny urodzinowy bal 😁

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21561
  • 62785
  • 860

Pogaduchy 4.0

@Citi2017napisał(-a)

@ketrasaArtur  może coś więcej o tym starterze 😁

Tu masz pełny wykaz aktywacji GB na starterze:

https://nasz.orange.pl/t5/Na-kart%C4%99/GB-po-aktywacji-nowego-startera-9600-GB-Sierpie%C5%84-2025r/...

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2159
  • 16475
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Citi2017napisał(-a)

@bronzub  Ty mieszkanie szykuj całe forum wpada na Steniczny urodzinowy bal 😁

@Citi2017 , już Ci nakreśliłem plan na jutro "staruszku"😀 Kup se bryle😂

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Pogaduchy 4.0

@Citi2017 napisał(-a)

@Michał  Starsze samichody są lepsze od nowych to fakt a jakieś dobre wspomnienia masz 🙃 opowiesz coś ?

Wspomnienia związane z autem same pozytywne, ale opowiem o jednej ciekawej która teraz przychodzi mi do głowy.

Padła decyzja że jedziemy do Poznania i przy okazji pozwiedzać też Wielkopolskę. Odpalam rano auto i jakiś ten dźwięk samochodu dziwny - inny niż zawsze. No ale, wszystko już zaplanowane więc jedziemy. Po drodze oprócz dziwnego dźwięku, coś zaczyna się jeszcze obijać pod samochodem. Wiec zjeżdżam, zaglądam, a tam wisi jakaś blacha - osłona wydechu. Chwilę pracy i udało się to usunąć. Pozwiedzaliśmy, odpoczęliśmy trochę, bez żadnych problemów. Szybki powrót do domu, rozpakowywanko i decyzja, że jeszcze na weekend podjedziemy sobie do rodzinki w odwiedziny. 5 km przed destynacją, przejeżdżając przez przejazd kolejowy, odpadł nam tłumik. Dziwna sprawa no ale nic, blisko był warsztat więc jakoś doczołgaliśmy się do niego. Pan mechanior powiedział, że dziś nie da rady ale jutro się tym zajmie. Tak więc zostawiamy auto i taksówką do rodzinki. Rano dzwoni pan i informuje co było przyczyną awarii 😁

Noc przed naszym wyjazdem do Poznania, jakiś osobnik próbował na parkingu pod blokiem wyciąć mi katalizator. Ale prawdopodobnie ktoś mu przeszkodził, bo rura nie była przecięta do końca i nie był w stanie wyszarpać tłumika. A ja takim autem pół Polski przejechałem 😲

• 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 4.0

@Michał wow to pilnuj nowego jak kupisz 😂 A Michał zgłaszałeś ten fakt ?

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Pogaduchy 4.0

Zgłosiłem ale to było już 2 tygodnie po fakcie i jakoś nie udało się nic ustalić 🙂 Ale sąsiad jak się dowiedział, to na drugi dzień żywopłot wokół parkingu miał metr wysokości i był pięknie przycięty 😁

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2844
  • 12106
  • 74

Pogaduchy 4.0

@Citi2017  Hej. Całkiem ok. Tak z ciekawości zapytam. Ktoś kojarzy projekt sam naprawiam na Orange pl?

• 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 4.0

@Michał Jedynie co dobre to że sąsiad podciął żywopłot 🤣