Pogaduchy 4.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Misiek62 , On jest jak Irena Kwiatkowska...żadnej pracy się nie boi, no i broi....dosłownie to oznacza, że świętuje i pracuje, @Michał czuwa i moderuje😂

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Pogaduchy 4.0

Dziękuję ślicznie za życzenia, miło i cieplutko na sercu 💓

@bronzub  za dużo wolnego ostatnio miałem i teraz w urodziny odpracować trzeba 😉. Tyle dobrze, że taka praca to nie praca, to przyjemność 😎

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Michał , mógłbyś być moim "przyrodnim" synem, jak rocznikowo mój syn, ale jedno mamy wspólne. Dzisiaj jest odpust w Michałówce, w której brałem ślub, a gacie z wrażenia cały czas mi opadały 😁 No i Michał dobrze się kojarzy (teraz). W młodości mieliśmy z tego imienia ubaw...typu: jedna deska, dwie deski...Tereski, a Twój imiennik ...4... ał...i ożenił się z jedną😊 Nie tak to leciało i wujek Google albo AI Ci wskaże (być może) te żartobliwe na owe czasy przezwiska 😀 

@Michał , nie musisz pytać AI Mistrala, bo on był zielony i udawał po moich opowieściach z młodości, że to zna, aż w końcu pokazał mi wyczerpany limit rozmów na czacie bez logowania. Mądrala!!!

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Pogaduchy 4.0

@Michał chodź delikatnie spóźnione,, ale najlepszego 💯🎁🎉

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Pogaduchy 4.0

Dziękuje @ketrasaArtur za życzenia 🙂

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Przywitaj się

Czy to oznacza, że już nie będę mógł pisać głupot?? 

atlas_cudow_0-1759343767786.png

[edycja]

--------------------------------------------------------------------------------

Ten i kilka poniższych postów, przeniosłem z tematu Przywitaj się , żeby zgodnie z sugestią @ketrasaArtur trzymać się zasad i dbać o porządek. 😄

Moderator Mikołaj 

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Przywitaj się

@atlas_cudow  a do teraz mogłeś? 😉

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21558
  • 62781
  • 860

Przywitaj się

Trzeba czytać między wierszami, co @atlas_cudow przemyca na forum 🤔🤗

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Przywitaj się

@Michałnapisał(-a)

@atlas_cudow  a do teraz mogłeś? 😉

NOooo  raczej XD. Zaraz się okaże ze zabierzesz mi odznakę H i każesz płacić odszkodowanie 🙂

@ketrasaArtur  Etam. Czasem tylko rymuje 🙂

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Przywitaj się

@atlas_cudow napisał(-a)

NOooo  raczej XD. Zaraz się okaże ze zabierzesz mi odznakę H i każesz płacić odszkodowanie 🙂

Ten forumowy klej mocno trzyma to H w awatarze i nie jest tak łatwo zabrać 🙂