Pogaduchy 4.0

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21992
  • 65032
  • 873

Pogaduchy 4.0

Flex na Malcie:

1000020981.jpg

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 3785
  • 17365
  • 95

Pogaduchy 4.0

Orage Flex w kosmosie 🙂

kosmos.png

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3202
  • 17114
  • 84

Pogaduchy 4.0

Reklama fajna 🙃😃

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2280
  • 17504
  • 3

Pogaduchy 4.0

Jak wam koledzy @ketrasaArtur z AI, oraz @atlas_cudow z AI wierzyć mam? Skoro Orlen także stał się areną zmagań o niebotyczne zyski po programie wygenerowanym przez AI z Kropki nad i? Nie dajcie się ludzie zwariować!. Kupcie sobie porządne sito i zamontujcie czerwone lampki z tyłu głowy😀 Chociażby to było prawdą, to lećcie sobie w Kosmos nad Turcją, albo na ich czarodziejskim dywanie wylądujcie na jakimś bezkresnym odludziu i tam ochłońcie😀

• 3785
  • 17365
  • 95

Pogaduchy 4.0

@bronzub  Chyba nie jestem w temacie :). Kropka na i to chyba jakiś program w TV? Możesz rozwinąć myśl, o co chodzi? 

• 2280
  • 17504
  • 3

Pogaduchy 4.0

@atlas_cudow , w necie krąży artykuł z Gazeta.pl o wywiadzie M.Ojejnik z prezesem NBP i posłem Mentzenem, z dedykowanym linkiem. Nie klikaj i nie napalaj się😀 Jednak wydaje mi się, że już zaczęło się "sprzątanie", bo to fake news😀

to z fb skopiowałem:

"Ostatnio w internecie pojawił się artykuł o sensacyjnym tytule: "»Okradacie miliony Polaków«: jak Monika Olejnik zmiażdżyła prezesa NBP na żywo". Wygląda, jakby był opublikowany na portalu (gazeta.pl), którego wydawcą jest Agora (w jej grupie są m.in. Gazeta Wyborcza i Radio Zet). Jest to jednak tylko fake news, który podszywa się pod znany portal informacyjny. Trzeba przyznać, że robi to całkiem wiarygodnie.

Artykuł opisuje zmyślony wywiad Moniki Olejnik w programie TVN "Kropka nad i". Czytelnik dowiaduje się z niego, że "znana dziennikarka ujawniła na antenie informacje o platformie inwestycyjnej, którą — według jej słów — elity finansowe ukrywają przed zwykłymi Polakami. Glapiński nie wytrzymał konfrontacji. Zerwał mikrofon i dosłownie uciekł ze studia przy oklaskach widzów". Takiego wywiadu w ogóle nie było."[koniec cytatu]

• 3785
  • 17365
  • 95

Pogaduchy 4.0

Ja zawsze klikam w podejrzanie linki, klikam we wszystkie phishingowe maile:) Wtedy IT  organizuje mi jakieś tam szkolenie i mam 2-3 godziny wolne 🙂 Mój lapek trafia do przeglądu i finalnie mam dzień wolny 🙂

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 542
  • 2290
  • 5

Pogaduchy 4.0

I tak można żyć!

• 2280
  • 17504
  • 3

Pogaduchy 4.0

@deest , kto komu zabroni?😂 Przynajmniej nie jest na świecie nudno. @atlas_cudow sobie chrupie chrupki i popija czymś tam, a AI się "produkuje" i biznes kwitnie😂 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 542
  • 2290
  • 5

Pogaduchy 4.0

Dobry wieczór, za 30 minut start misji Artemis II