Pogaduchy 4.0

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2159
  • 16479
  • 3

Pogaduchy 4.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Citi2017 gdzież bym śmiał zapomnieć o Tobie. W dodatku Gogaduchy 4.0 się popsuły 🤗

@ketrasaArtur , nie popsuły, tylko ludzie szanują gardła i zdrowie swoje, bo przecież sezon wakacyjny, i na czymś trzeba oszczędzać😀 U mnie od czerwca intensywnie "pracują" dwa nietoperze, zgarniając nadmierną populację komarów. 

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

@Citi2017 nie ma ludzi nie zastąpionych 😁 Zwłaszcza, że ekipa NO od strony pomarańczowej jest na prawdę mocarna - serio nie koloryzuje, bo po co miałbym to robić. Opuściłem zespół w miejscu w którym dadzą sobie doskonale radę beze mnie, mają na prawdę ogarniętego sternika, to o Tobie @Marek byś mi potem nie mówił, że nigdy nie chwaliłem, tylko narzekałem - żarcik 😂.

• 2159
  • 16479
  • 3

Pogaduchy 4.0

@Rafałnapisał(-a)

Ktoś już tu widzę ochrzcił Pogaduchy 4.0 moim imieniem😀.

......etc.

@Rafał , ja jestem laikiem, a Ty wiesz, jak to się robi, więc wytłumacz mi dlaczego inaczej wygląda nawigacja z 4.0 Rafał, gdy czytasz stronami wpisy Pogaduch 4.0 i skrót tytułów wyglada normalnie, czyli w nagłówkach są Pogaduchy 4.0? Jak wytłumaczyć laikowi, że z ikonki powiadomień, nawigacja wygląda zupełnie inaczej. Raz z Pogaduchy 4.0 w nagłówku, gdy klikasz z powiadomień konkretne powiadomienie, a czasem w nagłówkach z powiadomienia widzę Pogaduchy 4.0 Rafał? Tu masz prezentację w skrócie:Skrót do PogaduchSkrót do Pogaduch4.0..pngZ ikonki PowiadomieńZ ikonki Powiadomień

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21561
  • 62787
  • 860

Pogaduchy 4.0

@bronzub bo ktoś pogrzebał sobie w pogaduchach, dlatego masz taki a nie inny opis 😁

• 1145
  • 8721
  • 82

Pogaduchy 4.0

Dokładnie Bronku jest tak jak Artur pisze, ktoś dopisał do tematu : Rafał 😉 a teraz już są te tytuły odpowiedzi ujednolicone ( nie wiem czy wszystkie ;))

• 21561
  • 62787
  • 860

Pogaduchy 4.0

@Rafał ja też nie wiem, kto to mógł być. Przez to zamieszanie na liście powiadomień u @bronzub 

• 2159
  • 16479
  • 3

Pogaduchy 4.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@bronzub bo ktoś pogrzebał sobie w pogaduchach, dlatego masz taki a nie inny opis 😁

@ketrasaArtur , mam swoje przypuszczenia, ale nie powiem głośno kto. Może ma w Pogaduchach przyzwolenie, albo z przymrużeniem oka moderatorzy mają wszystko pod baczną kontrolą i reagują w zwolnionym tempie😀 Karamba! Nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe😂

@Rafał , póki co, wpisy są ujednolicone 😊

• 6617
  • 17109
  • 89

Pogaduchy 4.0

@bronzub @ketrasaArtur  powiedzmy że @Rafał  się pobawił Pogafuchami 4.0 🤪

@Rafał  żle zrozumiałeś pisałem że jesteś jedyny w swoim rodzaju a nie że nich ciebie nie zastąpi 😁 chodziło mi o to że twojego stylu zabraknie i prowadzenia spotkań online itp. tak jak @Kinga jest jedyna w swoim rodzaju, nie ma identycznych ludzi 🙃

• 21561
  • 62787
  • 860

Pogaduchy 4.0

@Citi2017 może tak być, z tą zabawą w Pogaduchach 🤗

@bronzub ja też mam swoje typy, ale nie powiem głośno 😎

• 2159
  • 16479
  • 3

Pogaduchy 4.0

@ketrasaArtur , uderz w stół, a nożyce się odezwą😀 Bywa, że nie od razu, ale podobno piromani także są pierwszymi gapiami ich własnych podpaleń😀 Coś w tym jest, że nie ma dymu bez ognia😀