- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub mam nadzieje, że już nie ma tego zdjęcia nigdzie? Jak jest z tym telefonem, to podeślij link gdzie tak jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzubnapisał(-a)@slav72 , a na końcu dowalą za niezużytą paczkę rocznego limitu z umowy😀 Jak przewoźnikowi za zastąpienie taboru na gaz😂 U mnie na koncie chyba dłużej trwają te pseudo prace😁
@bronzub mnie to najbardziej wkurzyli (to za lekkie słowo) jak wszystkie 4 faktury zeszły się do kupy i termin płatności prawie ten sam, a przecież zima jest i grzeję gazem, więc rozumiesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72napisał(-a)
@ketrasaArturnapisał(-a)Nowy członek zespołu NO?
@ketrasaArtur jak zwykle czujny 😎
To nie czynność, tylko powiadomienie dostałem, więc chciałem sprawdzić, co to za nowa osoba z zespołu zmienia status pomysłu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@slav72 , ja mam w umowie co miesiąc i ostatniego dnia podaję. Ale nie dosyć że pośrednik płatności podwyższył opłatę, gdy płaci się z konta, to rozbija FV na dwie, bo mam Fachowca za 6,99 zł. Od nowego roku płacę bezpośrednio z banku. Na waciki zaoszczędzę😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzub możesz ustawić stały przelew, ja tam płacę wszystko sam, zero pośredników 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@Citi2017napisał(-a)Hej co u was ja trochę przeziębiłem się i 🙃
To pod pierzynką siedź 😄
U mnie po staremu 🙃🐕😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@bronzubnapisał(-a)@slav72 , ja mam w umowie co miesiąc i ostatniego dnia podaję. Ale nie dosyć że pośrednik płatności podwyższył opłatę, gdy płaci się z konta, to rozbija FV na dwie, bo mam Fachowca za 6,99 zł. Od nowego roku płacę bezpośrednio z banku. Na waciki zaoszczędzę😂
@bronzub ja też podaję stan licznika co miesiąc przez apkę i na apkę przychodzi efaktura (do września była co miesiąc zarazpopodaniu stanu licznika), ale w związku z tym ich grzebaniem w systemie wszystkie 4 faktury skumulowały się na początek stycznia i guzik to ich obchodziło masz płacić i płakać, nawet nie rozłożyli ich w czasie. Oczywiście płacę przelewem z efakturą. Od stycznia wszystko wróciło do normy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś