- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Kinga @Bartłomiej dziękuję bardzo za sprzątnięcie bałaganu, którego narobiłem na forum NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzubnapisał(-a)Byłbym grzeszny i niegrzeczny, gdybym na to, co pokazał @slav72 , ściągnął (w gifie) męskie odzienie i dwie półkule pokazał całe pomalowane we wzorki pisanek. Ale tego nie zrobię z szacunku dla wiernych i agnostyków🙂
@bronzub co do Twojego wpisu uważam to co pokazałem za żart na rozładowanie emocji w żaden sposób nie pasujący do tego co Ty byś mógł pokazać (sądząc z Twojego opisu). Sądzę też że nikogo nie uraziłem tym postem, a jeśli ktoś mógł się tak poczuć to przepraszam. Według mnie i sądzę że też według innych oglądaczy TWD można traktować to z przymrużeniem oka 😉 (w końcu to Pogaduchy, a nie życzenia świąteczne).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie, no nie fochaj się @slav72 . Luźna guma, więc potraktuj to jako element konwersacji przy piwku o wszystkim i o niczym. Bylebyśmy się kuflami nie okładali😂 Moje pisanki na "półkulach" jedni pewnie uznaliby za żart, a inni wytoczyli najcięższe działa o obrazę uczuć😁 Stąd się wzdrygnąłem😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub napisałem to gwoli wyjaśnienia, co do "focha", to mi do tego bardzo daleko, lubię żarty i mimo wszystko staram się spoglądać na dużo rzeczy z przymrużeniem oka i szczerzyć (pozytywnie) kły 😁 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 , też lubię "suszyć" ząbki😁. Przepona pracuje i poprawia się humor😂 U nas zagrzmiało i dłuższą chwilę lało jak z sikawy strażackiej😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Lithium-LR i lsw, to dwie papużki nierozłączki, które czuwają jak ichni pegasus. Takie małe co nieco zauważyłem😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz