- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Kinga bardzo popieram 👍 w takich czasach najlepiej oszczędzać pieniądze, jeżeli ma się taką możliwość, a drugi pozytyw z szycia to niemarnowanie zasobów, których w Polsce i tak jest zdecydowanie za mało
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jest dużo filmików na internecie jak robić - niestety na maszynie. Ale ja wybrałam ten najpopularniejszy wzór i jak najbardziej idzie zrobić ręcznie. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Kinga No bardzo ładnie Ci to wyszło 🙂
Mi by się przydał taki kształt za szycie nawet się nie biorę bo juz widzę jak to by wyszło zamiast nosa i twarzy to i oczy by zakrywała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
To tylko kwestia uwierzenia w siebie, skorzystanie z miarki i działanie na zasadzie prób. Na pewno by Ci wyszło! 🙂 No i przy okazji tak, jak pisała @SarahLynn można dać drugie życie tkaninie zamiast ją wyrzucać.
Edit. A nie źle zinterpretowałam wypowiedź. Ale fakt faktem, to też pozytyw. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Kinga masz rację, pozytywów jest dużo, ruch no-waste jest naprawdę świetny i przydatny w dzisiejszych czasach - nie tylko koronawirusa 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Od dziś możecie spotkać się w social mediach z postami zamieszczonymi na prywatnych profilach pracowników Orange z opisem "Pracuję dla Klienta @orange_polska w [Miasto] #RazemDlaKlienta #OrangeTeam #WspieramyFirmy #ZostańWDomu". Pracownicy będą prezentować, jak wygląda ich praca w tym trudnych dla wszystkich czasie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiej szybko pomysły realizujesz. Ledwo kilka chwil minęło, a już pomysł zrealizowany. Może by tak następne 😀 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur akurat ten konkretny - jak Sam zdążyłeś zauważyć - był zrealizowany już "wcześniej"
Spokojnej nocy, zdrowia i nowych inspiracji dnia kolejnego