- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś nietypowe smaczne święto: Międzynarodowy Dzień Gofra - smakowity przysmak wywodzący się ze Skandynawii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
O 14:00 pod poniższym linkiem będzie można na żywo zobaczyć prezentacje o Huawei P40:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim teraz przy zakrytym numerze, to trudno stwierdzić. Może być to numer firmy współpracującej z Orange, partner handlowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Z okazji osiągnięcia przez @Kinga roczku, życzę wszystkiego najlepszego, sukcesów jako mderator na NO i szybkiego osiągnięcia pełnoletności 😊 😁 🎉 💐 🎈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Och, widzę, że nic nie umknie Twojej uwadze @ketrasaArtur - dziękuję! 🙂 Acz nawiasem mówiąc oficjalnie na forum moja rocznica przypada na za miesiąc 😄
Powiem Wam, że dzisiejszy dzień pracy rozpoczęłam z rozmachem - wylałam na mój prywatny laptop sporą ilość wody. 😭 Na razie wytarłam i wyłączyłam - niech się suszy. Mam nadzieję, że będzie żyć, bo coś dziwnie zaczął rzęzić... 😳
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Aj @SarahLynn to czeka Cię rozkręcanie... 😞 Pilnuj tylko wszystkich śrubeczek 😄 legenda głosi, że choć wszystko składasz idealnie, to zawsze jakaś dziwnym trafem zostaje...
Co do mojego kompa, to się martwię, bo mam tam wszystkie materiały na studia, no i przycięte zdjęcia, które miały być na główną. W prawdzie na służbówce też je mam w prezentacji - ale w gorszej jakości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś