Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 2.0

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Pogaduchy 2.0

Dziś nietypowe smaczne święto: Międzynarodowy Dzień Gofra - smakowity przysmak wywodzący się ze Skandynawii.

Wojciech
Poziom 47, Zespół Nasz Orange

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

O 14:00 pod poniższym linkiem będzie można na żywo zobaczyć prezentacje o Huawei P40:

https://youtu.be/x4nFTqmuQxY

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera hiperłącze

@Wojciech 56 665 XX XX to wasz numer? 

* Numer został zakryty zgodnie z netykietą  - moderator Kinga

Highlighted
ketrasaArtur

Pogaduchy 2.0

@Anonim teraz przy zakrytym numerze, to trudno stwierdzić. Może być to numer firmy współpracującej z Orange, partner handlowy.

ketrasaArtur

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera obraz

Z okazji osiągnięcia przez @Kinga roczku, życzę wszystkiego najlepszego, sukcesów jako mderator na NO i szybkiego osiągnięcia pełnoletności     

kinga.jpg

Kinga
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Och, widzę, że nic nie umknie Twojej uwadze @ketrasaArtur  - dziękuję! Acz nawiasem mówiąc oficjalnie na forum moja rocznica przypada na za miesiąc

Powiem Wam, że dzisiejszy dzień pracy rozpoczęłam z rozmachem - wylałam na mój prywatny laptop sporą ilość wody. Na razie wytarłam i wyłączyłam - niech się suszy. Mam nadzieję, że będzie żyć, bo coś dziwnie zaczął rzęzić...

Windowv2
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Siema

SarahLynn
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Witaj @Windowv2 

Edit:

@Kinga współczuję, mi też ostatnio laptop szwankuje - raz się wyłączył i słychać w nim tzw. "scratching" (w polskim internecie nie widziałam opisu tej usterki Emotikon: Język), najprawdopodobniej jakiś okruch albo inne ciało obce dostało się do wentylatora, więc trzeba będzie działać  

Kinga
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 2.0

Aj @SarahLynn  to czeka Cię rozkręcanie... Pilnuj tylko wszystkich śrubeczek legenda głosi, że choć wszystko składasz idealnie, to zawsze jakaś dziwnym trafem zostaje...
Co do mojego kompa, to się martwię, bo mam tam wszystkie materiały na studia, no i przycięte zdjęcia, które miały być na główną. W prawdzie na służbówce też je mam w prezentacji - ale w gorszej jakości.

Windowv2
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@Kinga A jak tam praca zdalna?