Pogaduchy 2.0

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

@bronzub  trafiony...  🙃 Zatopiony 😄

Ty chyba jakiś Jasnowidz 😅

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2160
  • 16490
  • 3

Pogaduchy 2.0

@Anonimnapisał(-a)

@bronzub  trafiony...  🙃 Zatopiony 😄

Ty chyba jakiś Jasnowidz 😅

@Anonim , czasami szczęście trafi się łysemu, a Ty ponoć "zrzuciłeś sierść", bo...wiosna...bo psy mają i takie tam😂 Chyba się nie obrazisz, że plotę trzy po trzy? To co, mam pisać wniosek do prezydenta M.W. o zarezerwowanie kwoty na wyprawkę dla potencjalnego maluszka?😂 No wiesz, jak szczęście brać, to całymi garściami😂

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Pogaduchy 2.0

Dziś pierwszy raz od jesieni zeszłego roku byłam w biurze. Kierowniczka parę dni temu napisała, że tego dnia będzie na lokalizacji i chciałaby zrobić spotkanie osobiste z jak największą ilością osób. Cześć z nas pracuje w biurze, część zdalnie. Z częścią zespołu widziałam się na żywo pierwszy raz chodź nie raz się słyszeliśmy na telkach. Praca w domu to wygoda ale fajnie było wyjść do ludzi. Tym bardziej, że mamy naprawdę zgrany zespół, fajnych trenerów. Naprawdę atmosfera na wielki plus. Oczywiście standardowo miałam problemu z logowaniem na jeden z systemów🤣. Ale jakoś ze wsparciem się udało. Zmiana minęła spokojnie. Potem zebranie. Ale po tym zebraniu wszedł mi taki ból w odcinek lędźwiowy, że teraz naprawdę czuję się i wyglądam na osobę niepełnosprawną. Sama nie wiem dokładnie od czego. Powrót autem to było wyzwanie. Mam uczucie jakby mi ktoś przyłożył przez plecy kijem. Oby szybko mi przejdzie bo czuję się napawde podłe. 

Za to niedzielę spędziłam na łonie przyrody. Udałam się z mężem na źródła w mojej okolicy. Najpierw 3.5 km asfaltem, potem ścieżka edukacyjna takimi kładkami przez rozlewiska. A to źródełko tej właśnie wody zwane źródełkiem miłości. W drodze powrotnej zatrzymaliśmy się na polanie. Tam oprócz widocznych na zdjęciu ławek i ogniska był barowóz gdzie się zjedliśmy (sówka drogą konkretne porcje). Ogólnie fajna opcja na spędzenie czasu  

IMG_20220327_160857.jpg

IMG_20220327_170138.jpg

IMG_20220327_164242.jpg

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2160
  • 16490
  • 3

Pogaduchy 2.0

Wow! @Anonim  zaszalałaś z mężem😍 To było Ci bardzo potrzebne. Tak trzymaj!😀

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21579
  • 62814
  • 860

Pogaduchy 2.0

@Anonim gdzie te fajne kładki są? Rodzinne wypady na podobne kładki najbliżej mnie są nad Narwią. Sporo też jest w okolicach Białegostoku.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

Pogaduchy 2.0

@Anonim narobiłaś mi apetytu 😃

• 21579
  • 62814
  • 860

Pogaduchy 2.0

@Kinga teraz to już za późno. Trzeba linie trzymać. Na śniadanie takie smakołyki 🤔😀

• 21579
  • 62814
  • 860

Pogaduchy 2.0

Ciekawe co le dziś GB za mecz. 🤔

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 529
  • 8181
  • 37

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur krzywa linia bywa bardziej atrakcyjna 😀 przeszkód nie widzę – no może poza brakiem warunków na rozpalenie ogniska 😅

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15602
  • 64218
  • 825

Pogaduchy 2.0

@Kinga słusznie prawisz...linia powinna być konkretna i wyraźna.....