- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ostatnio trafiłem na Kansas i w każdej wolnej chwili słucham:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur fajnie grają 😆
Fryzury też ekstra 😄
Ja tam wolę coś nowego posłuchać i mniej agresywnego, by odstresować się po pracy 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim ja zostałem w latach 80-tych i 90-tych. Czasami coś wpadnie starszego lub nowszego, dla tego słucham tylko Radia Złote Przeboje.
Fryzury faktycznie nieźle mają. Od razu się rzuca w oczy 🧔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jak cisza, to parę dni na pogaduchach wiało nudą i teraz zrobiło mi się przykro, że Irka coś ruszyło. Wierzę w Jego moc sprawczą i szybko nadrobi zaległości😊 Nie wiem, czy muzyka potrafi złagodzić obyczaje, bo ile to już lat od przekazu Niemena, że dziwny jest ten świat? Ludzie szybko zapominają i wciąż nie potrafią cieszyć się zwykłymi rzeczami. Chyba nie ma lekarza, który wyleczyłby człowieka z chorej nienawiści do drugiego. Tylko fizyczna eliminacja jest w stanie naprawić zło tego świata. Krew się burzy, a historia kołem się wciąż toczy i co jakiś czas zawraca. Dlaczego? Zatracamy człowieczeństwo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub myślę, że to zbyt daleko idące wnioski. Nie takie utarczki słowne tu bywały i jeśli ktoś na podstawie jednej wypowiedzi postanawia się zanonimować, to musi być inny powód w tle...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Coś przeważyło szale, że skasował konto. Już jak ja na NO się pojawiłem, to delikatne sygnały z jego strony pojawiały się na NO. Teraz coś się skumulowało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim bardzo się cieszę, że jednak postanowiłeś wrócić.
Ja też jakoś się przyzwyczaiłem do NO. Nie zawsze jest czas, ale zaglądać warto. No i oczywiście atmosfera 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim fajne że jesteś znów w gronie forumowiczów 👍(widzę że zaczynasz z "czystą kartą" 😉).