- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)W tym dniu przybyłe dzieci będą miały w PESEL-u dużo dwójek 🤔🙂
Ciekawe gdzie padł ten PESEL PESEL 22222222222 zostanie nadany 22 lutego 2022 roku. Tylko dziewczynka może go dostać (edziecko.pl... 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Wątpię aby się pojawił. To byłoby dla 1111 dziewczynki urodzonej tego dnia. A jednego dnia w Polsce rodzi się ok 1000 dzieci. Ale chodź sam początek już imponujący, jeszcze podobnego nie było w historii PESEL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Za to w zagranicznych newsach pojawiło się info o dziewczynce urodzonej 22/2/22 o 2:22 w pokoju nr 2 😀.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Wracając do dwójek to córka mojej kuzynki wczoraj tzn. 22.02.2022 obchodziła 22 urodziny 🎂 😀.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@agat13 i tak oto, ten palindrom przeszedł do historii. Tak, jak ABBA i Anna-księżniczka, która spadła z konia😂 Świat jest pełen ciekawostek i dzięki temu, jako ludzkość, całkiem nie zbzikowaliśmy...poza wyjątkami😂
@Citi2017 , we śnie głupoty mnie obudziły i sam nie wiem, co tam w nich było. Szumiało i przestało😀 Poczytałem sobie troszkę o Windows 11 i mało mnie szlag nie trafił, bo kto to widział, żeby Microsoft biznes kręcił kosztem użytkowników? W styczniu 2020 przestali wspierać W7,a w październiku 2025 zakończą wsparcie dla W10. Co my, dojne krowy i kury znoszące złote jaja? Ale jaja jak arbuzy!!! Za to mają Surface Pro 8 za "jedyne" 5299 PLN, a gadżety osobno na sprzedaż. A ja sobie kupię wtedy tanioszkę😋 Jeszcze nie pozbyłem się komputera stacjonarnego, który mi służył bardzo dobrze przez dziesięć lat. Może komuś potrzebny?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub widzę znaczek "Przyjaciel Nasz Orange", fajnie że jesteś z powrotem w gronie 😀.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 , ja też się cieszę😊 W swoim archiwum mam taką samą pamiątkę, jaką Wy macie wpięte do klap Herosów😊 Może kiedyś ją zlicytuję na aukcji na rzecz WOŚP, kto wie?😊 Plik jpg z własnoręcznie ulepionym bałwanem na naszym podwórku "poszedł" w poprzedniej edycji WOŚP za 5 dych😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub Bronek już ciebie odetkalo? 🤪 Jak tam dzionek
@Anonim dziękuje za porady z Win 11 udało się 🤪