- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ostatnio czasu bardzo mało. W moim życiu zawodowym jest "wojna". Walczymy dla Was, a Wy #zostańwdomu. Proszę starajcie się wypełniać zalecenia GIS oraz zalecenia wprowadzone przez rząd. Pozdrawiam z pierwszej linii frontu.
PS. Tęsknię za NO, chciałbym do Was wrócić, ale.... rodzina, dom, praca, czasu nie ma na nic. Kiedyś jeszcze wrócę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@nikodem_dyzma to chyba nie autoportret 🤔
Większość chyba na poważnie traktuje pandemię wirusa, jak nie to już ich sprawa.
Ja muszę jednak w teren się wybrać i tak ryzyk fizyk, 100% zabezpieczenia nie mam, dreszczyk emocji jest 😐
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
To nie autoportret, pamiątkowe jedno zdjęcie, które być może kiedyś pokaże synowi, wnukom. Pracuję w Szpitalu jako pielegniarz, każdy dyżur jest wielką niewiadomą. Ale damy radę, Wy i My medycy damy radę. Pozdrawiam. Trzymajcie się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@nikodem_dyzma Ajajaj, ogromne dzięki za to w czym i jak uczestniczysz. Wszystko ma Swój czas, przyjdzie taki, że z nami po "tym" przysiądziesz.
#zostańwdomu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@nikodem_dyzma wielki szacun za Twoje poświęcenie i heroizm. Trzymam kciuki, abyś cało i zdrowo wrócił do domu i do nas na NO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Bartłomiej Dziś na AMA było fajnie, co prawda mało pytań miałem, a Tobie jak się podobała?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 bardzo mi się podobała AMA FLEX. To moja druga AMA na NO i jedna z większych. Jak by nie patrzyć, pytań sporo było i dużo uzyskanych informacji oraz zasugerowanych pomysłów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@PARANOJA w dziale AMA nie odpowiada się na pytania zadane przez użytkowników. To są pytania do expertów, a Twoja odpowiedź zostanie usunięta. Takie są zasady AMA. Więc nawet nie odpisuj, załuż temat jak chcesz skomentować jakieś pytanie z AMA i wtedy wywołaj eksperta z AMA, jak potrzebujesz odpowiedzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz