Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

Moja żona postanowiła sobie kupić małże, jak byliśmy na Chorwacji. Jej smakowało, mi nie Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Ja również kupiłam, nie wyjeżdżając z naszego kraju 🙂

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20377
  • 58834
  • 799

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka za gramanicą inaczej smakuje Emotikon: Mrugający

• 2437
  • 6237
  • 23

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@wscieklaewka za gramanicą inaczej smakuje Emotikon: Mrugający

Jasne te skorupiaki w Chorwacji są o wiele tańsze więc myślę, że pojedliście na zapas 🙂

• 20377
  • 58834
  • 799

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka jak się jest na miejscu, to zawsze warto skosztować lokalnych potraw Emotikon: Mrugający

• 20377
  • 58834
  • 799

Pogaduchy 2.0

Warto by było na stronie: https://biuroprasowe.orange.pl/ poprawić informacje w stopce. Są nieaktualne linki:

• O nas -> Salony Orange
  • Więcej w Orange -> Bramka SMS/MMS (już jest niedostępna, bez sensu linka w stopce)
  • Więcej w Orange -> Ebooki

Tu fragment stopki: 

bledne_linki.jpg

• 20377
  • 58834
  • 799

Pogaduchy 2.0

Dziś święto Ofiarowania Pańskiego, które wyznacza zakończenie okresu bożonarodzeniowego. Najczęściej zwane Matki Boskiej Gromnicznej.

Nietypowe święta:

Światowy Dzień Mokradeł - inicjatywa ma na celu ochronę cennych obszarów wodno-błotnych na całym świecie, wraz z zamieszkującą je fauną.

Dzień handlowca - okazja, by docenić pracę przedstawicieli handlowych, sprzedawców czy account managerów.

Dzień Świstaka - najsłynniejszy świstak na świecie, czyli Phil z Punxsutawney w Pensylwanii dziś po raz kolejny przepowie Amerykanom jak długo potrwa jeszcze zima. To tradycja, która sięga XIX wieku, dlatego Dzień Świstaka cieszy się za oceanem dużym szacunkiem i jest hucznie obchodzony.

Dzień Niedźwiedzia - My mamy swoje europejskie, zamiast amerykańskiego zwierzątka do przepowiadania wiosnyEmotikon: Mrugający. Dla naszych przodków niedźwiedź był zwierzęciem magicznym, panem czasu, stąd mieszkańcy Europy 2 lutego uważnie obserwowali, czy wyjdzie on z nory zwiastując nadejście wiosny.

I na koniec z okazji świąt nietypowych: Dzień Pozytywnego Myślenia - podobno optymista twierdzi, że żyjemy w najlepszym z możliwych światów, a pesymista obawia się, że to może być prawda. Dzień Pozytywnego Myślenia ma pomóc wszystkim przyjąć tę prawdę i uwierzyć, że wszystko zmierza we właściwym kierunku.

Więc zmierzajmy we właściwym kierunku, pozytywnie myśląc i miło spędzajmy dzisiejszy dzień niedzielny w gronie rodzinnym i przyjaciół Emotikon: Mrugający

Źródło: https://www.kalbi.pl/

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6591
  • 16707
  • 89

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka  złotko podarunkiem że zemną się pospinasz lub na rower wybierzesz się razem raźniej 😋 

• 2437
  • 6237
  • 23

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

@wscieklaewka  złotko podarunkiem że zemną się pospinasz lub na rower wybierzesz się razem raźniej 😋 

No nie ma sprawy 😁 ale pod warunkiem, że po wycieczkach skoczymy razem na Bungee Jumping 😂

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6591
  • 16707
  • 89

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka  złotko skakałem mamy coś lepszego skoki  spadochronowe 😄

• 20377
  • 58834
  • 799

Pogaduchy 2.0

@wscieklaewka @Citi2017 skakaliście na bungee? Jak wrażenia?