- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)Moja żona postanowiła sobie kupić małże, jak byliśmy na Chorwacji. Jej smakowało, mi nie
Ja również kupiłam, nie wyjeżdżając z naszego kraju 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@wscieklaewka za gramanicą inaczej smakuje
Jasne te skorupiaki w Chorwacji są o wiele tańsze więc myślę, że pojedliście na zapas 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewka jak się jest na miejscu, to zawsze warto skosztować lokalnych potraw
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Warto by było na stronie: https://biuroprasowe.orange.pl/ poprawić informacje w stopce. Są nieaktualne linki:
- O nas -> Salony Orange
- Więcej w Orange -> Bramka SMS/MMS (już jest niedostępna, bez sensu linka w stopce)
- Więcej w Orange -> Ebooki
Tu fragment stopki:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Dziś święto Ofiarowania Pańskiego, które wyznacza zakończenie okresu bożonarodzeniowego. Najczęściej zwane Matki Boskiej Gromnicznej.
Nietypowe święta:
Światowy Dzień Mokradeł - inicjatywa ma na celu ochronę cennych obszarów wodno-błotnych na całym świecie, wraz z zamieszkującą je fauną.
Dzień handlowca - okazja, by docenić pracę przedstawicieli handlowych, sprzedawców czy account managerów.
Dzień Świstaka - najsłynniejszy świstak na świecie, czyli Phil z Punxsutawney w Pensylwanii dziś po raz kolejny przepowie Amerykanom jak długo potrwa jeszcze zima. To tradycja, która sięga XIX wieku, dlatego Dzień Świstaka cieszy się za oceanem dużym szacunkiem i jest hucznie obchodzony.
Dzień Niedźwiedzia - My mamy swoje europejskie, zamiast amerykańskiego zwierzątka do przepowiadania wiosny. Dla naszych przodków niedźwiedź był zwierzęciem magicznym, panem czasu, stąd mieszkańcy Europy 2 lutego uważnie obserwowali, czy wyjdzie on z nory zwiastując nadejście wiosny.
I na koniec z okazji świąt nietypowych: Dzień Pozytywnego Myślenia - podobno optymista twierdzi, że żyjemy w najlepszym z możliwych światów, a pesymista obawia się, że to może być prawda. Dzień Pozytywnego Myślenia ma pomóc wszystkim przyjąć tę prawdę i uwierzyć, że wszystko zmierza we właściwym kierunku.
Więc zmierzajmy we właściwym kierunku, pozytywnie myśląc i miło spędzajmy dzisiejszy dzień niedzielny w gronie rodzinnym i przyjaciół
Źródło: https://www.kalbi.pl/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewka złotko podarunkiem że zemną się pospinasz lub na rower wybierzesz się razem raźniej 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017napisał(-a)@wscieklaewka złotko podarunkiem że zemną się pospinasz lub na rower wybierzesz się razem raźniej 😋
No nie ma sprawy 😁 ale pod warunkiem, że po wycieczkach skoczymy razem na Bungee Jumping 😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@wscieklaewka złotko skakałem mamy coś lepszego skoki spadochronowe 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka