- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 obecnie 5G trochę słabo wychodzi, jak nie jest na częstotliwości 3,6 GHz. Ciekawe, kiedy wznowione zostaną aukcje na nowe pasma pod 5G.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 , przeczytałem specyfikację tego modelu i wiesz, że się baaardzo kuszę?😀 Na razie, do 24:00 wychodzi drogo😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@bronzub jeszcze godzina w na obniżkę w Orange, a we FLEX już masz po promocyjnej cenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur nie wiem jakiej częstotliwości używa Orange w Elblągu 🙃 do sieci 5G
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 obecnie na potrzeby 5G Orange używa częstotliwości 2100 MHz i w dodatku dzieli te pasmo z LTE. To może też być przyczyna niskich osiągów prędkości. LTE ma jeszcze tą zaletę, że działa agregacjia pasm, dlatego na LTE są lepsze osiagi.
edit:
W Lublinie miałem okazję testować 5G na 3,6 GHz, jak były próby. Prędkości sięgały 600 Mbit/s:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur Pytanie skąd wiesz na jakich częstotliwości używa Orange w Elblągu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 informacja o częstotliwości na jakiej jest uruchamiane 5G jest ogólnie dostępna. Poza Plusem, pozostali operatorzy używają 2100 MHz na uruchomienie 5G. Inna częstotliwość na pewno nie będzie używana, chyba że do testów, ale to by była informacja podana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin miesiąca😀 Dostałem na tę okazję "prezent" w postaci monety dwuzłotowej, z datą 2022. Ciekawie się zapowiada, bo banknoty dwustuzłotowe wszystkie mam z 2015r.😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś