- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 z tego co czytałem, to mają obecnie tylko abonament. W Orange jest jeszcze opcja eSIM w ofercie na kartę, więc i tak krok do przodu 🙂👍.
Ciekaw jestem, kto następny z konkurencji będzie miał eSIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
T-Mobile dopiero wprowadziło e sim, wdrożą to i do prepaid, uproszczenie będzie też z czasem, pewnie powiela to co w Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
cześć i czołem, musiałem po meczu naszej Reprezentacji aż miesiąc od forum odpocząć, takie świętowanie miałem. Pojawiłem się teraz i żałuję, że już Bananowym Misiem nie jestem. Do mędrca spoza świata trochę mi brakuje, a nawet z tego świata, ale Miś zdecydowanie pasuje do mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArturnapisał(-a)@slav72 z tego co czytałem, to mają obecnie tylko abonament. W Orange jest jeszcze opcja eSIM w ofercie na kartę, więc i tak krok do przodu 🙂👍.
Ciekaw jestem, kto następny z konkurencji będzie miał eSIM.
@ketrasaArtur u mnie i tak wszystkie numery w abonamencie więc kiedy wprowadzą eSIM do ofert na kartę za bardzo mnie nie interesuje 😁😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Nie chcę się wiązać abonamentem, natomiast sptawdziłbym działanie eSIM tylko w ofercie na kartę. W Orange też sprawdziłem. Oczywiście za pierwszym razem błąd, więc nie obyło się bez kontaktu z infolinia. Po interwencji kolejne wczytywanie karty eSIM odbyło się bez problemowo. Mogło by od razu zadziałać, po to przecież apka z możliwością generowania kodu QR eSIM, no ale cóż, takie uroki informatyzacji, że coś musi się skopać i to nie po stronie użytkownika.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@ketrasaArtur co kto woli, ja tam jestem na abonamencie od 2000 roku, zawsze wierny jednej firmie, wcześniej Era, później i do teraz T-M.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@slav72 też zaczynałem od tej sieci, ale ze względu na znajomych przeniosłem się do IDEA. Oferta na kartę od 2001 roku, abonament od 2003 roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Ja tam jestem zadowolony z eSIM. Działa w moim smartwatchu już parę miesięcy i nigdy nie miałem problemów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
Jestem pełen podziwu dla bronzub. Zakupić sobie telefon z PRO w nazwie, to jest wyzwanie. Ja póki co się nie zdecydowałem na takie szaleństwa. Toż to chyba za trudne jest? Zdjęcia pewnie trzeba robić jak jakiś profesjonalista, takie dla asów. Funkcji zapewne tyle, że głowa mała 🌋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Wojciech , zdjęcia robiłem, lecz funkcji nie rozgryzłem. Same ustawienia mają takie nazewnictwa, że upłynie sporo wody we Wiśle, nim to rozkminię (albo i nie)😀 Szpanować nie będę, ale po recenzjach w YT mogę być zadowolony, że nie będę się nudził😊 Ma jakiś znaczący sens słowo Pro? Skóra, fura i komóra mi nie grozi, za to z etui jestem hepi😊