Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pogaduchy 2.0

Citi2017
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

@Anonim  Daj spokój on się rzuca do mnie i mi zarzuca wykonywanie źle pracy Emotikon: Smutny a mój jest na chorobowym

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Nie umiesz się bronić? Spytaj delikatnie, czy swoje "podwórko" ma w idealnym porządku. Albo spytaj, czy umie się podpisać. Jeśli tak, to niech pozamiata swoje podwórko, nim wrzuci do Twego kamyczek. Czasem delikatna perswazja uruchomi siódmy zmysł Emotikon: Bardzo szczęśliwy Słowo przeciwko słowu.

andrzej1441

Pogaduchy 2.0

Wiadomość zawiera obraz

chomikowanie.png

Chomikowanie we Fiolecie ze starej oferty cesji i sprzedaży karty Fresh.

NUMER DOŚĆ PROSTY DO ZAPAMIĘTANIA 601 X9 X9 Y9

Citi2017

Pogaduchy 2.0

niby tak ale on ma 63 lata powiedzą że znęcam się nad staruszkiem Emotikon: Smutny

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 , a to ancymonek. Zapomniał wół, jak cielęciem był i się wymądrza. Już ja bym się go spytał, czy był tam...Emotikon: Mrugający

Mariusz
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 ale jego wiek nie zwalnia go z zachowania kultury. Nie daj sobie w kaszę dmuchać! 

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

Ciekawe czy ktoś używał niemieckiej sieci gdy wprowadzili opłatę za spr konta 4GR? Smak Pomarańczy i Gruszki się powoli się psuje

Anonim
Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Mariusznapisał(-a)

@Citi2017 ale jego wiek nie zwalnia go z zachowania kultury. Nie daj sobie w kaszę dmuchać! 

@Mariusz , jak nie ma krzty kultury, to językiem szewskim niech @Citi2017  spyta, czy zna bajkę o wężu?

sssssss.........!

Mariusz
Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy

Pogaduchy 2.0

@AnonimBronek, jak zwykle dobrze prawisz Emotikon: Szczęśliwy

byczyn_86
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Pogaduchy 2.0

Witam wszystkich! Jak Wam minął poniedzialek? Ja zaczynam batalie z pewnym towarzystwem ubezpieczeniowym o odszkodowanie za zalanie lazienki przez sasiadaEmotikon: Smutny