- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)
@Mariusznapisał(-a)@DawidOrange cześć!
Przygotowania - teraz tylko już kuchnia została
Panowie, czy Wy też co roku słyszycie ten tekst: "Nie jedz tego, bo to na święta" ??? A może już to słyszeliście w tym roku?
@Mariusz a potem no jedz bo sie zepsuje
hahaha skąd ja to znam...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Anonim , lubię pierniki, lecz także to jedno z moich delikatnych powiedzonek. Szkoda, że zjadłeś, bo ja tylko oblizuję, co żoneczka szykuje na święta. Łasuchy z nas wszystkie, to nic się nie zmarnuje. @Citi2017 , pewnie, że jestem bidulek, który lubi, jak się go rozwesela Słucham Twojej "marychy"...to bezpieczny "narkotyk" Ja mam coś dla @ketrasaArtur ...wypuścił kota na dwór i przy okazji jednej z dwóch rzeczy, które przychodzą z nienacka ... odnalazł czapkę Mikołaja. Halny strącił mu go wprost na głowę...przyniósł Ci nowinę do salonu
Merry Christmas
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
To jest juz jakas choroba szalonych kociarzy z tymi czapkami mikolaja dla kotow
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@byczyn_86napisał(-a)To jest juz jakas choroba szalonych kociarzy z tymi czapkami mikolaja dla kotow
@byczyn_86 , nie mam kota...w głowie też. A jak przychodzą pod bramkę, to grzecznie pytam, czy może to Świadkowie Jechowy. Dziękuję i odchodzą. Dlatego uważam, że jest to nadinterpretacja spowodowana zmęczeniem. Merry Christmas @byczyn_86
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
chłopaki @Anonim @byczyn_86 @Mariusz i dziewczyny ewcia @Kinga to może trochę muzyki świątecznej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 , ja cały czas się jaram Twoją "marychą", bo mi przypadła do gustu Wprowadzasz w atmosferę świąteczną i za to Ci dziękuję
Merry Christmas
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Citi2017 no oki, to lecimy znowu muzycznie. Tej piosenki chyba jeszcze nie zapodałeś...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 2.0
@Mariusz , na słowo "train" reakcja jest taka:..."jedzie pociąg z daleka>>> " albo wsiąść do pociągu byle jakiego Skrzywienie zawodowe pozostawiło ślad