Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pogaduchy 2.0

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19469
  • 56355
  • 765

Pogaduchy 2.0

@Anonim czytałem tamte posty, ale to nie mój wiek. Trochę więcej tego się nazbierało Emotikon: Mrugający

@Citi2017 jak zwykle dzień jak co dzień. Praca i kolejne godziny spędzone an usuwaniu awarii.

Muszę przyznać, że pędzą całkiem ładnie te strony do kolejnego 1 k Emotikon: Bardzo szczęśliwy

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

@Anonim  @ketrasaArtur  co tam  na jutro słychać 😋

@Citi2017 , ja jutro idę handlować karpiami. 10% dla mnie od sprzedanej sztuki, bez względu na wagę. Gdyby to było od kwoty 14 zł za kg, to byłbym krezusem i ZUS puszczam z torbami Emotikon: Szczęśliwy

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6566
  • 16372
  • 88

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  a dzisiaj co takiego naprawiałeś 🍺 @Anonim  żywymi ?

• 19469
  • 56355
  • 765

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 chyba nie chcesz czytać tej nudnej listy usterek. Ważne, że zadania wykonane i produkcja idzie dalej bezproblemowo, to najważniejsze Emotikon: Mrugający

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Anonim czytałem tamte posty, ale to nie mój wiek. Trochę więcej tego się nazbierało ................

@ketrasaArtur , to jednak jesteś wirtuozem w słowie, mowie i bajerowaniu. Długo stroi, krótko gra Emotikon: Język Drwale, jak @byczyn_86 , mają lepszą kondycję i ś(k)wiat kłania się im do stóp Emotikon: Mrugający 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2579
  • 6921
  • 189

Pogaduchy 2.0

@Anonim 
Drwale, jak @byczyn_86 , mają lepszą kondycję i ś(k)wiat kłania się im do stóp Emotikon: Mrugający 

Tak i swiat stoi przede mna otworem... tylko mam nadzieje ze tym wlasciwymEmotikon: Mrugający

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6566
  • 16372
  • 88

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArtur  to se zarobiłeś 😋🍺

Anonim

Nie dotyczy

Pogaduchy 2.0

@Citi2017napisał(-a)

🍺 @Anonim  żywymi ?

@Citi2017 , tak. A dzisiaj dałem sobie uśmiercić, bo straciłem wprawę przez małe zawirowania cielesne Emotikon: zakłopotany

• 19469
  • 56355
  • 765

Pogaduchy 2.0

@Citi2017 nie przeszkadza mi. Ma prawo napisać co myśli. 

@Anonim koniecznie chcesz wiedzieć ile tego jest??

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2579
  • 6921
  • 189

Pogaduchy 2.0

@ketrasaArturczym sie zajmujesz zawodowo? No chyba ze to tajemnica panstwowa i przyjedzie po mnie SOP i przy okazji rozwali kilka aut pod domemEmotikon: Bardzo szczęśliwy