- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po raz piąty odebraliśmy statuetkę OK SENIOR®
🔔 Wielkie wyróżnienie! 🎉Już po raz piąty zdobyliśmy certyfikat OK SENIOR! 🌟
To już 10 lat, kiedy osobom starszym staramy się dawać łatwiejszy dostęp do naszych usług i robimy wszystko, by technologia dla nich była bardziej przyjazna 🧡. Nasi pracownicy na infolinii i w salonach wkładają dużo empatii i troski, by nasi starsi klienci czuli się zaopiekowani, dobrze zrozumiani i otrzymali wsparcie, którego potrzebują.
#OrangeTeam i #Nasz Orange promują takie działania 💪
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kto to przyznaje i w jakim trybie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O procesie certyfikacji z naszej strony ➡️ https://biuroprasowe.orange.pl/blog/certyfikat-ok-senior-dla-orange/ Artykuł ma już 4 lata ale mniej więcej opisuje ten proces.
A tutaj już bardziej szczegółowo ➡️ https://oksenior.pl/certyfikacja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Michałnapisał(-a)
To już 10 lat, kiedy osobom starszym staramy się dawać łatwiejszy dostęp do naszych usług i robimy wszystko, by technologia dla nich była bardziej przyjazna 🧡.
Haha
Uwielbiam te Wasze poczucie humoru.
Luknij na proces sprzedazy i dostarczania :))
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINC napisał(-a)
Czyli Orange zapłaciło. Płaci, to wymaga. Firma dostaje pieniądz, to daje certyfikat. Czy to uczciwe? Czy jest choć jedną firma, która zapłaciła "za audyt" i nie dostała certyfikatu? Moim zdaniem to nieetyczne.
Rozumiem że każdy ma swoje zdanie. Może mało wiem na ten temat, ale wydaje mi się że większość takich audytów jest płatna. Zdarzyło mi się uczestniczyć w kilku (być audytowanym) nie wiem dlaczego tak się stresowałem, skoro z góry jest pewne jak to będzie wyglądało. Po co robi się audyty wewnętrzne przed tymi zewnętrznymi? Przecież to wyrzucanie kasy w błoto. W jakim celu dostajesz po takim audycie, wykaz błędów i pracujesz nad ich usunięciem do kolejnego audytu? Wydaje mi się, że nie ma co generalizować, audyty są po to żeby coś usprawnić, poprawić w swojej firmie. Ponadto temu kto certyfikuje powinno najbardziej zależeć aby to nie był tylko zwykły znaczek, a żeby coś znaczył. Piszę to ze swojego punktu widzenia jako pracownika, może zbyt idealistycznie ale sądzę, że tak właśnie jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na czym polega "audyt"?
"Audyt składa się z kilku części:
5 wizyt tajemniczych klientów w wieku 60+ w salonach,
5 rozmów tajemniczych klientów z infolinią,
po 2 wywiady audytora OK Senior® z pracownikami salonów i infolinii."
https://kigs.org.pl/ok-senior-orange-otrzymal-certyfikat/
Nie wygląda to poważnie, a wiem co piszę, bo pracowałem w kontroli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Większość tych certyfikatów, w każdej dziedzinie to "zwykłe papierki". Liczy się jakość danej usługi/produktu. Z tym niestety bywa różnie. Rynek zweryfikuje wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glutnapisał(-a)Większość tych certyfikatów, w każdej dziedzinie to "zwykłe papierki". Liczy się jakość danej usługi/produktu. Z tym niestety bywa różnie. Rynek zweryfikuje wszystko.
Z pierwszą częścią się zgadzam, i podbijam to co napisał @ŁysaKaszankaINC : istnienie firm które za certyfikację czegoś-tam biorą kasę powinno być co najmniej przedmiotem drobiazgowej kontroli (!), jeśli nie wręcz zakazane lub chociaż koncesjonowane. To że firma się stara żeby certyfikat uzyskać i faktycznie nawet uzyskuje jakiś (pozytywny) efekt, to jeszcze nie jest do końca OK. Kto certyfikuje certifikującego? I co właściwie jest certyfikowane, tak naprawdę? Więcej: czy faktycznie musi być certyfikat, czy nie wystarczy zgodność z prawem?
Ale z ostatnim zdaniem niestety się nie zgadzam, w tym wypadku mechanizmy rynkowe nie wystarczą. Wszyscy operatorzy, ba nawet wszystkie podmioty gospodarcze na osobach częściowo lub całkowicie wykluczonych cyfrowo używają sobie do woli i bezlitośnie, z pogardą dla podstawowych odruchów ludzkiej empatii. Nie ma tu żadnej pozytywnej konkurencji, bo klient ze swojej natury nie zareaguje "rynkowo", nic za takie praktyki nie grozi.
"Certyfikacja" przypomina leczenie otwartego złamania plasterkiem z uśmiechniętą buźką.
Żeby nie było że się czepiam bezpodstawnie: swoją krytyczną ocenę sytuacji opieram na rzeczywistych przypadkach, od których włosy stawały mi dęba na d****. Niczego nie zmyślam.
Jeśli miałbym coś napisać konsyliacyjnie, to radziłbym Orange żeby wycofało się ze sponsorowania podejrzanych organizacji PRowych, a zabrało serio za poprawę jakości BOK, to znacznie lepiej wpłynie na wizerunek. Ale to oczywiście IMHO.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »