- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G jakości Orange 💪
Moim zdaniem te mapy coraz mniej pokazują i mylą np. nadajnik koło mnie zniknął choć stoi i nadaje 😄
W miarę dobra mapa https://bts.socware.pl/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G jakości Orange 💪
@Zeusek nie bardzo dokładnie podaje, jeśli są nadajniki wspólne z Orange i T-Mobile. Ja bazuję na mapie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G jakości Orange 💪
@ketrasaArturone są nieaktualizowane od plandemii🙄 te zaktualizowane pokazują dokładnie to co trzeba 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G jakości Orange 💪
@Zeusekakurat ta mapa pokazuje więcej niż powinna 😁 Ty patrz bo jutro Ci zdemontują ten nadajnik i się skończy radocha 😂 będziesz musiał korzystać z konkurencji 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G jakości Orange 💪
Nie jest tak źle. Nadajnik Play stracił pozwolenie UKE to i z niektórych map zniknął, jednak gdy uruchamiam aplikacje w telefonie to widzę że działa...może UKE im przedłużyło pozwolenie. Play i Plus podobno łączą maszty i może być "wesoło" u mnie gdyż koło mnie są dwa maszty oddzielne i jeden niby ma być rozebrany 😄
Orange na szczęście jest pewny póki co i oby tak pozostało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
5G jakości Orange 💪
@Zeusekdla nich lepiej się dogadać i wspólnie korzystać z masztów, które już stoją. Wiadomo, że to wiąże się z mnóstwem czasu pracy, pomiarów, zezwoleń i innych czynników aby móc postawić taki maszt. U mnie od wczoraj zwiększył się UPload😮 jestem w szokingu. Zawsze był taki badziewny 6/5 max a nawet 1/05 co wiele razy wspominałem tu na grupie. Teraz jest mniej więcej stały transfer😎 na to czekałem przez tysiące godzin🤣🤣🤣 300/70
- « Poprzedni
- Następny »