Zmiany w Orange Flex

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2844
  • 12106
  • 74

Zmiany w Orange Flex

Ale tam trzeba umowę podpisać więc oferta jest dla mnie nieakceptowalna.  Najbardziej cenię brak zobowiązań,. brak kombinacji... We Flex nic nie muszę robić, nie martwić się, że muszę coś dokupić. Po prostu działa...

Zespół Nasz Orange
  • 495
  • 6204
  • 33

Zmiany w Orange Flex

ekhm ekhm - no proszę Was 🙄

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Zmiany w Orange Flex

@atlas_cudownapisał(-a)

Ale tam trzeba umowę podpisać więc oferta jest dla mnie nieakceptowalna.  Najbardziej cenię brak zobowiązań,. brak kombinacji... We Flex nic nie muszę robić, nie martwić się, że muszę coś dokupić. Po prostu działa...

@Michał no ale zobacz jak argumenty powaliły konkurencję. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 307
  • 762
  • 2

Zmiany w Orange Flex

@atlas_cudownapisał(-a)

No nie wiem wystarczy ze Orange we flexie kombinuje cos z cenami, socjalami itp i już misisz wybrać nową taryfę inaczej całkowita blokada usług, przepadek gigabajtów z sejfu, i zakończenie wszystkich promocji które masz. 

To samo w przypadku jakichkolwiek problemów z płatnością. 

• 2844
  • 12106
  • 74

Zmiany w Orange Flex

@xeth  To będę się martwił, jak Orange zmieni ceny.  Nie mam problemów z płatnością. Na koncie zawsze saldo dodatnie 🙂 

• 307
  • 762
  • 2

Zmiany w Orange Flex

No ja mialem już 2 podwyżki gdzie pierwszym razem zostałem siłowo wykopany do droższej taryfy 2 razem blokada usług , raz info z aplikacji bankowej ze mam potwierdzić płatność a akurat nie zauważyłem. problemy z przejściem do nowej taryfy po zakończeniu rocznego okresu...

Tak ze pare razy zdarzyło mi się ze wszystko zostało zablokowane, gigabajty z sejfu zabrane i promocje zakończone. 

Na koncie mam saldo dodatnie, ale bardzo wiele rzeczy może pójść nie tak z płatnością na prawdę wiele...

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 390
  • 1168
  • 1

Zmiany w Orange Flex

Jak podniosą we flexie ceny to zawsze można na prepaid'a przejść - tam masz bez limitu i 150 GB za 45 zł i tam też będziesz miał 5G

• 2844
  • 12106
  • 74

Zmiany w Orange Flex

@xethnapisał(-a) 

Na koncie mam saldo dodatnie, ale bardzo wiele rzeczy może pójść nie tak z płatnością na prawdę wiele...

U mnie wszystko działa. Kwestia odpowiedniej konfiguracji płatności... Nie ma możliwości, aby cokolwiek nie zadziałało... 

• 701
  • 2453
  • 3

Zmiany w Orange Flex

@Ronnapisał(-a)

@atlas_cudow Ty nie i ja też nie, ale statystyki są abonamentowe. Salon wciąż żywy, ale spadek jest wyraźny. Orange zamyka salony. Redukcja możliwa nawet o 20 %.

Tak Niemcy używają faksu 😂 natomiast poziom życia wciąż o wiele wyższy 🙂 (moja opinia na podstawie obserwacji i rozmów, dużo podpytuje i czytam). 

a mnie ciekawi kiedy będzie można przenieść numer bez salonu i kuriera ze swoim zakupionym starterem.

• 2844
  • 12106
  • 74

Zmiany w Orange Flex

Kiedyś przenosiłem z Flex do Nju i to była 1 rozmowa telefoniczna.  Do innych sieci to nie wiem... Może faktycznie trzeba iść do salonu, ale w necie piszą, że można przez net.