Zmiany w Orange Flex

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 307
  • 762
  • 2

Zmiany w Orange Flex

Ja liczę na kolejną podwyżkę o 5 zł tudzież zlikwidowanie planu za. 35 zł i wykopanie jego użytkowników do tego za 50. 
Albo od razu zostawić tylko ten za 80 zł 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 70
  • 334
  • 0

Zmiany w Orange Flex

@xethnapisał(-a)

Ja liczę na kolejną podwyżkę o 5 zł tudzież zlikwidowanie planu za. 35 zł i wykopanie jego użytkowników do tego za 50. 
Albo od razu zostawić tylko ten za 80 zł 

@xeth lepiej dla użytkowników Flexa jest zmniejszenie ceny za pakiet UNLTMD (no limit) z osiemdziesięciu złotych do 50 zł.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 637
  • 2503
  • 8

Zmiany w Orange Flex

@wojownikarcaznapisał(-a)

@xeth lepiej dla użytkowników Flexa jest zmniejszenie ceny za pakiet UNLTMD (no limit) z osiemdziesięciu złotych do 50 zł.

Dlaczego do 50 zł? Lepiej od razu do 35...

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 478
  • 2204
  • 21

Zmiany w Orange Flex

@Ianus72napisał(-a)

@wojownikarcaznapisał(-a)

Dlaczego do 50 zł? Lepiej od razu do 35...

Oba pomysły mi się podobają 👍 😉

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 77
  • 246
  • 0

Zmiany w Orange Flex

Albo inaczej. Pakiet który kosztuje 35zł i zawiera 75GB , podnieść do 100gb i cena 40zł. A za unlimited płacić 60zł. Proste. A środkowy pakiet zlikwidować

• 478
  • 2204
  • 21

Zmiany w Orange Flex

Generalnie jestem przeciwny podwyższaniu ceny za najniższe pakiety. Poszaleć można na wyższych 

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2843
  • 12105
  • 74

Zmiany w Orange Flex

Ja bym wrócił do tematu dostępności Orange VPN  we FLEX. 

Temat wg mnie bardzo ważny. 

https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Orange-VPN-w-Orange-w-Flex/idi-p/201540

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3498
  • 8722
  • 158

Zmiany w Orange Flex

Podwyżki są nieuniknione we Flex. Oferta Flex nie jest dla osób wrażliwych cenowo. To są Słowa Pani Prezes. 🙂

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

Zmiany w Orange Flex

We Flex trzeba być elastycznym w kwestiach cenowych.

• 478
  • 2204
  • 21

Zmiany w Orange Flex

@Ronnapisał(-a)

Podwyżki są nieuniknione we Flex. Oferta Flex nie jest dla osób wrażliwych cenowo. To są Słowa Pani Prezes. 🙂

Słowa słowami a rzeczywistość jest zupełnie odwrotna. Osoby, które zadały sobie trud/były w stanie, żeby w ogóle odkryć, że coś takiego jak Flex jest, równie błyskawicznie jak skorzystały ze znakomitej (usługi!) oferty flex równie szybko, w razie niekorzystnych dla nich zmian w ofercie, są w stanie sobie pójść z numerem gdzie indziej.  

Dla osób niewrażliwych cenowo (mało powiedziane - raczej hardkorowo niewrażliwych) to jest abonament.

Na polskim rynku konkurencja jest w mojej ocenie duża, łatwość zmiany sieci 10/10 co wyraźnie studzi zapędy do podrażania ofert w stosunku do tego jak operatorzy by chcieli te ceny podnosić