- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chcialbym przenieś 3 nr telefonów z Play na karte, dla jednego nr chce wybrac plan 150Gb a pozostałe dwa jak najtaniej 😉
Czy jest jakas ekstra stawka na takie dodatkowe nr ? Flex na użytkownika prywatnego (nie na firme)
pozdrawiam serdecznie
Piotr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jastrzomb jeden numer przenosisz jako numer główny do oferty za 50 zł, to potrwa około 4 dni, potem pozostałe dwa numery jako dodatkowe po 15 zł na numer. Wszystkie trzy numery są wtedy na jednym koncie FLEX. Jeśli przenosisz numer główny, to warto skorzystać z promocji SIEMAFLEX, dla nowych klientów, którzy przenoszą numer jest teraz promocja 3 miesiące po 1 zł za miesiąc. Należy tylko pamiętać o wpisaniu kodu SIEMAFLEX przed dokonaniem płatności za plan.
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/orange-flex-z-dwiema-promocjami/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jastrzomb jeden numer przenosisz jako numer główny do oferty za 50 zł, to potrwa około 4 dni, potem pozostałe dwa numery jako dodatkowe po 15 zł na numer. Wszystkie trzy numery są wtedy na jednym koncie FLEX. Jeśli przenosisz numer główny, to warto skorzystać z promocji SIEMAFLEX, dla nowych klientów, którzy przenoszą numer jest teraz promocja 3 miesiące po 1 zł za miesiąc. Należy tylko pamiętać o wpisaniu kodu SIEMAFLEX przed dokonaniem płatności za plan.
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/orange-flex-z-dwiema-promocjami/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie trzech nr telefonów z Play na kartę. Jaka najtańsza oferta dla dwóch numerów?
Dzięki za info.
Za cena za nr dodatkowy 15zł to niezależnie czy indywidualnie czy na firmę - dopytuje się bo znalazłem tylko info o tym w tej części na firmę ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie trzech nr telefonów z Play na kartę. Jaka najtańsza oferta dla dwóch numerów?
@Jastrzombnapisał(-a)Dzięki za info.
Za cena za nr dodatkowy 15zł to niezależnie czy indywidualnie czy na firmę - dopytuje się bo znalazłem tylko info o tym w tej części na firmę ?
Cena za dodatkowy numer 15 zł 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Jastrzomb podawałem ofertę indywidualną, bo o taką pytasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuje