Nie można wyświetlić tego widżeta.

Problem z działaniem internetu w routerze. Youtube działa za to inne strony już nie.

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 8
  • 0

Problem z działaniem internetu w routerze. Youtube działa za to inne strony już nie.

Dzień dobry

Zamówiłem dodatkową karte SIM w Orange FLEX, która działa poprawnie w telefonie. Kiedy jednak umieszczam ją w moim routerze to strony internetowe nie chcą się ładować, np. Chciałem wykonywać speed test to przeglądarka Google działa i wyszukuje ale nie chce mnie połączyć z stroną, dodam jeszcze że YouTube działa normalnie i filmy na nim ładują się poprawnie .

Testowałem inne karty SIM w routerze od innych operatorów i działały normalnie, mam router ZTE MF286, 

czy może mi ktoś pomóc ?

*Doprecyzowałem nazwę tematu - moderator Wojciech.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2376
  • 11343
  • 94
3 ODPOW. 3

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2376
  • 11343
  • 94

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 8
  • 0

Internet juz działa, zmieniłem wszystko w APN tak jak w linku poniżej i zadziałało, bardzo dziękuje 🙂

(https://nasz.orange.pl/t5/Modemy-i-routery/Problem-z-grami-online-do%C5%82%C4%85czenie-na-serwer-nie...)

czarnym1_0-1736266080257.png

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 197
  • 696
  • 4

Z ciekawości - czemu korzystasz z mf286 a nie lepszego mf286d?