- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy, żeby móc dzwonić z Fleksa na numery niemieckie wymagany jest jakiś dodatkowy pakiet?
W szczególności chodzi mi o numer we Fleksie na planie dodatkowym (15 zł). Wiem, że nie ma w nim GB w UE ale czy połączenia telefoniczne PL->DE są w cenie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 Połączenia na numery zagraniczne nie są w cenie planu Flex. Potrzebujesz wykupienia pakietu na rozmowy międzynarodowe w tym przypadku pakiet obejmujący Niemcy
W aplikacji kafelek Rozmowy m-nar./wybieram pakiety międzynarodowe i tam wpisujesz kraj - i pozostaje wybór pakietu minut
Chyba że jesteś w roamingu w kraju UE (czyli znajdujesz się poza Polską), to wtedy minuty w cenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 Połączenia na numery zagraniczne nie są w cenie planu Flex. Potrzebujesz wykupienia pakietu na rozmowy międzynarodowe w tym przypadku pakiet obejmujący Niemcy
W aplikacji kafelek Rozmowy m-nar./wybieram pakiety międzynarodowe i tam wpisujesz kraj - i pozostaje wybór pakietu minut
Chyba że jesteś w roamingu w kraju UE (czyli znajdujesz się poza Polską), to wtedy minuty w cenie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
połączenia na niemiecki numer
@arthurnapisał(-a)Połączenia na numery zagraniczne nie są w cenie planu Flex. Potrzebujesz wykupienia pakietu na rozmowy międzynarodowe w tym przypadku pakiet obejmujący Niemcy
bez względu na to czy to plan za 80 czy ten dodatkowy za 15?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bez różnicy, w najdroższym planie również trzeba wykupić pakiet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
C
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)
Połączenia międzynarodowe zawsze będą płatne dodatkowo.
Taki jest standard. OK.
Tylko o ile dobrze interpretuję.... Jak jestem w DE to dzwonię za free do DE i do PL?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72napisał(-a)o ile dobrze interpretuję.... Jak jestem w DE to dzwonię za free do DE i do PL?
Dokładnie tak 👍 bo w takim przypadku korzystasz z regulacji dotyczących roamingu w UE
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthurnapisał(-a)Dokładnie tak 👍 bo w takim przypadku korzystasz z regulacji dotyczących roamingu w UE
To tak przewrotnie zapytam...
Jak odpalę VPN i wificall przez Niemcy to mogę do DE dzwonić za darmo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale komórka (numer) nie będzie wtedy zalogowana jednak do sieci niemieckiego operatora komórkowego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia na niemiecki numer z Orange Flex
@Ianus72 to ja jestem często dopowiem. Jeśli dzwonisz z PL do DE, to masz połączenie międzynarodowe. Potrzebny jest dodatkowy pakiet, który wykupisz w aplikacji.
Jeśli jesteś w UE, np. DE, to połączenie masz w cenie, czyli i do DE, do PL, ale również do całej UE. Możesz dzwonić w cenie planu również do CZ, SK, LT itp
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »