- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy zostało wprowadzone jakieś rozwiązanie umożliwiające przeprowazenie połączenia konferencyjnego w oferice Orange Flex? Jest jakiś pakiet?
Jak to wygląda w ofercie abonamentowej (a w tym Orange Love) - czy bezpłatnie w abonamencie? Ile osób maksymalnie może uczestniczyć? Czy rozwiazanie polega na scalaniu rozmów czy tak jak w wT-Mobile jest dedykowany numer centralny spotkań telekonferencyjnych?
Czy w ofercie na kartę jest to dostępne i nieodpłatne?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem i rozumiem kolego ze oferta na kartę musi różnic sie od oferty na abonament.Ale szczerze brakuję mi tych usług w ofercie na kartę
@IreneuszCDnapisał(-a)
@Luki9 oferta prepaid musi być odmienna od abonamentu, bo by mało kto abonament brał, więc dodatkowe usługi w prepaid są okrojone, lepiej jest we Flex.
Nie porównuj zagranicznych ofert na kartę, bo są dużo droższe niż w pl 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia konferencyjne w Orange Flex, Orange Love, abonamencie i Orange na kartę
@PanZdzicho połączenia konferencyjne nie są dostępne w ofercie na kartę i FLEX.
Tu info z AMA:
https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Dost%C4%99pno%C5%9B%C4%87-telekonferencji/td-p/201120
W abonamencie podobno jest numer pod który się dzwoni. Dołącza się kolejne osoby do wirtualnego pokoju. Nie sprawdzałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia konferencyjne w Orange Flex, Orange Love, abonamencie i Orange na kartę
Jest pomysł otwarty na telekonferencję.
W Nju możesz dodać konferencje poprzez dodanie nowego połączenia z dialera telefonu i scalanie połączeń. W abonamencie chyba jest tylko możliwość przez wdzwanianie do pokoju pod wskazany numer. Telekonferencje zależą od platformy bilingowej i nie są dostępne w ofercie na kartę w Orange.
Koszt jest jak za zwykle połączenie. Jak masz bez limitu to bez limitu. Jak masz pakiet 100 minut to dzwoniąc na dwa numery pakiet skończy się po 50 minutach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolek Jeżeli regulamin (Regulamin Usług Telekonferencja Orange) jest nadal aktualny, to sprawy mają się zgoła inaczej niż napisałeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PanZdzicho masz rację, połączenie wdzwanianie do pokoju jest dodatkowo płatne. Z kolei połączenie konferencyjne w Nju jest rozliczane w ramach pakietu czyli może być bez limitu. Można dodać maks 5 użytkowników (numerów) wtedy. I to Ty do nich dzwonisz dodając połączenie a potem scalając do jednej rozmowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ofercie na kartę brakuje takich usług standardowych takie jak oczekiwanie na połączenie,połaczenia konferencyjne a może i zawieszenie połaczenia blokada połączeń.U nas jest to dostepne jako standard i bezpłatne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 oferta prepaid musi być odmienna od abonamentu, bo by mało kto abonament brał, więc dodatkowe usługi w prepaid są okrojone, lepiej jest we Flex.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem i rozumiem kolego ze oferta na kartę musi różnic sie od oferty na abonament.Ale szczerze brakuję mi tych usług w ofercie na kartę
@IreneuszCDnapisał(-a)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To ciekawe, że Nju za to nie liczy a Orange pobiera opłatę. Jej nigdy w życiu z takiej opcji nie korzystałam aż kiedyś dla testu muszę.
@Luki9 mi u mojego starego operatora po przejściu z postpaid na prepaid brakowało połączeń oczekujących. To jednak było coś do czego przywykłam. Karta daje wolność i zmieniałam sieć. Chodź teraz zaczęło mi w obecnej przeszkadzać, że w aplikacji nie mogę zarządzać usługami technicznymi na numerze. Np. włączyć VoLte. Tu takie cuda są tylko dla postpaid. Poprzedni operator apkę miał jeszcze większa bida z nędza. Orange ma ją naprawdę przemyślaną. Więc może znowu będzie zmiana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange ma bardzo dobrze skonfigurowana siec.
Chcialbym pochwalic za wsparcie IPv6 oraz za perfekcyjne zestawianie polaczen w ramach VoLTE.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »