- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange flex - zablokowane konto od dwóch tygodni.
@IreneuszCD patrząc na to, co odwalają w aplikacji, to nawet nadpłata nie gwarantuje Tobie ciągłości działania usług (wystarczy ustawić nie tą formę domyślnych cyklicznych płatności i usługi się zawieszą). Chyba najstabilniej obecnie działają numery z opłaconym planem 75 GB na cały rok (12 cykli). Związane ręce na rok, ale nie ma ryzyka, że coś się wyłączy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@KC_KARLOS jeśli płacisz BLIK to problemów nie ma, jak z nadpłaty subskrypcja nie ruszy, to czat FLEX, pomogą, tu w temacie to jakaś ściemna, jakby była nadpłata, to nr nie byłby zablokowany 🙂
-------------
Poprawiłem czytelności
Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja mam zawsze nadpłatę we Flex + podłączonego revoluta. We Flex i tak trzeba ręcznie zmienić sposób płatności. Nie działa to tak, że jak jedno nie przejdzie to bierze drugie. W każdym razie jestem gotowy nawet stracić numer, a jeżeli podpisać jakąkolwiek umowę 🙂
Nr podłączony do banku mam u zielonego w opcji "Rok ważności konta" i na co dzień nie korzystam z tego numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD popraw post - pewnie chodziło Tobie o BLIK a nie "BIK", te drugie zbyt poważnie brzmi 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@KC_KARLOS, @IreneuszCD już nie mógł, na edycje jest godzina, ale poprawione.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikołaj wielkie dzięki, nawet nie zauważyłem, na Laptopie, telefon takie rzeczy koryguje czy podpowiada 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Straszycie tylko, czy rzeczywiście tak łatwo we Flex stracić konto/numer...?
25 stycznia przeniesie się mój główny/złoty numer i nie wyobrażam sobie go utracić.
Uciekam z sieci w której ostatnie miesiące spędziłem na słaniu reklamacji, a teraz tu się takich rzeczy dowiaduje 🥺 .
No nie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@idrwal0409napisał(-a)Straszycie tylko, czy rzeczywiście tak łatwo we Flex stracić konto/numer...?
25 stycznia przeniesie się mój główny/złoty numer i nie wyobrażam sobie go utracić.
Uciekam z sieci w której ostatnie miesiące spędziłem na słaniu reklamacji, a teraz tu się takich rzeczy dowiaduje 🥺 .
No nie...
Akurat jak płatność ci się nie odnowi to masz 24 godziny na zmianę trybu płatności potem jak nie będzie płatności to nr się zawiesza na pół roku wtedy to nie odbierzesz smsów i telefonów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@idrwal0409napisał(-a)Straszycie tylko, czy rzeczywiście tak łatwo we Flex stracić konto/numer...?
@idrwal0409 to tylko nakręcanie spirali strachu. Jestem we flex ponad rok - płatności idą z karty, a na forum aktywny od roku i nie zaobserwowałem problemu "łatwego stracenia numeru we flex". Ponadto aplikacja flex jest bardzo przystępna, w celach testowania włączałem/wyłączałem różne usługi, karty sim etc., wszystko działa 10/10 (dopóki wreszcie raz coś się nie zepsuje 😉), żadnych reklamacji. Polecam flex 🙂🎄🎆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No nie...
Aplikacja śle powiadomienia, inną sprawą, jak można nie kontrolować konta, nawet automatyczne przelewy czasem nie zadziałają, błąd w banku czy awaria, inną sprawą że dzień jest czasu na płatność, czy wyjaśnienie na czat problemu, numer ot tak nie przestaje działać, jak to na forum niektórzy piszą, nie da się sprawdzić czy prawdę piszą, czy żartują 😎