Nie można wyświetlić tego widżeta.

Orange Flex - dostarczenie dodatkowych karty SIM

ROZWIĄZANE

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 804
  • 3379
  • 18

Hej. Czy jest jakiś inny sposób niż dostarczenie dodatkowych kart SIM kurierem DPD?  Albo, czy mam możliwość upoważnić żonę do odbioru tych kart? Problem jest taki, że z przyczyn zawodowych nie jest w stanie zaplanować, kiedy i gdzie będę.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20064
  • 58012
  • 787

@atlas_cudow możesz ustawić odbiór karty SIM w paczkomacie. W dniu odbioru dostaniesz SMS-a z kodem do skrzynki. Prześlesz go osobie, która odbierze kartę SIM z paczkomatu.

Możesz również sam odebrać kilka starterów FLEX z dowolnego salonu. Wtedy w aplikacji w momencie wymiany lub aktywacji dodatkowej karty SIM, zaznaczasz, że już kartę SIM FLEX posiadasz.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 ODPOW. 8

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6755
  • 27692
  • 219

Orange Flex - dodatkowe karty SIM

@atlas_cudow 

Starter flex możesz wziąć z salonu.

• 20064
  • 58012
  • 787

@atlas_cudow możesz ustawić odbiór karty SIM w paczkomacie. W dniu odbioru dostaniesz SMS-a z kodem do skrzynki. Prześlesz go osobie, która odbierze kartę SIM z paczkomatu.

Możesz również sam odebrać kilka starterów FLEX z dowolnego salonu. Wtedy w aplikacji w momencie wymiany lub aktywacji dodatkowej karty SIM, zaznaczasz, że już kartę SIM FLEX posiadasz.

• 804
  • 3379
  • 18

Karty SIM nie muszą być dostarczone do rąk własnych? Tak jak jest to w przypadku zwykłego startera?  

• 20064
  • 58012
  • 787

@atlas_cudow dokładnie, może odebrać inna osoba w Twoim imieniu.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6755
  • 27692
  • 219

U mnie kurier tożsamości nie sprawdzał, ale praktycznie już zna wszystkich domowników, dużo przesyłek już dostarczał.

• 804
  • 3379
  • 18

W moim mieście kurier jest taki hmmm stanowczy, że nie ma mowy o odebraniu czegokolwiek przez moją żone.  No taki człowiek... Pomimo, ze on zna prywatnie mnie i moją żone:D . No ale ok.... prawo to prawo. Czyli jest możliwość dostarczenia dodatkowych kart SIM do paczkomatu?

Dziękuję panowie za pomoc. @j131 @ketrasaArtur  Niestety nie ma możliwości oznaczenia 2 odpowiedzi jako rozwiązanie. Ale obaj panowie mi pomogliacie. Dzięki!

• 20064
  • 58012
  • 787

@atlas_cudow jak najbardziej, w momencie wymiany, czy aktywacji dodatkowej karty SIM,  możesz zamówić do paczkomatu.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2693
  • 14334
  • 71

@atlas_cudow To masz rygorystyczne dostawy, u mnie to kurier by pieskom dał byle potwierdzenie podpisali 🤣

Ci się da kieruje do paczkomatu, tak bezpieczniej 😎