- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaka jest różnica w starym i nowym planie za 35 zł?
To jak to właściwie jest, myślałem że stary plan 45 GB za 35 zł zniknie, ale ja go wciąż mam. Poza tym widzę plan 75 GB, też za 35 zł, ale bez social pass. To jedyna różnica? (Nie interesuje mnie subskrypcja roczna)
Chyba przejdę na nowy, bo filmy z YT chyba się do social pass nie wliczają?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrkr jeżeli nie zmienisz planu, to nadal korzystasz ze swojego obecnego. Jak już zmienisz plan, to do poprzedniego nie wrócisz. We FLEX z automatu nie ma zmiany na inny plan, chyba, że jest odgórna informacja, jak w przypadku likwidacji najtańszych planów.
YT nie zalicza się do socjalpass. Jeśli masz zamiar sporo korzystać z YT, to warto zmienić plan na więcej GB w tej samej cenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Filmy na YT miały zerową transmisję przy Video Pass, który bodajże rok temu został wycofany z oferty, choć osoby, które mają "nazbierały" długą ważność usługi, nadal mają ją świadczoną, dopóki ważność nie wygaśnie.
SP obejmuje wytypowane serwisy bez materiałów reklamowych. Rolki w ramach TikToka, Instagrama czy FB to materiały filmowe więc też obejmują SP.
Jeśli nie chcesz stracić Social Passa i oglądać filmy na YT bez stresów, polecam włączyć 6x po 50 GB/mies. ekstra za zupełną darmochę, czyli "pakiet studencki".