Dziel się GB ze znajomymi w Orange Flex

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 637
  • 2503
  • 8

@soundlovers2napisał(-a)

Z dziką przyjemnością korzystam z tego, co u innych by się zmarnowało i jest im niepotrzebne.

W takim razie zdecydowanie lepiej przekazać nadmiarowe GB komuś, kto uczciwie za nie płaci i zdarzy mu się, że czasem kilku zabraknie, niż komuś, kto z dziką bezczelnością zamierza regularnie korzystać z cudzego dobra... 🙂

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21568
  • 62800
  • 860

@soundlovers2 mam do oddania. Nie przekażę całości, ale dostaniesz na raty.

Kodów na biltety do kina nie potrzebuję, bo do najbliższego kina z promocji mam 130 km.

• 21568
  • 62800
  • 860

@soundlovers2 już dolałem trochę GB.

Jak komuś jeszcze potrzeba, to czekam na informacje.

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 5
  • 10
  • 0

Dzięki Artur. Wczoraj też przyszła paka od innego użytkownika, więc na ten cykl w pełni styka.

Kupony też poszły wczoraj do forumowicza w kilka minut 🙂 

A malkontenci niech kitrają swoje ciężko zapłacone GB. Niech wam z dumą przepadają.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2851
  • 12155
  • 75

Również czasem przekazuję GB i jest mi obojętne kto o nie prosi.  Nie mam zamiaru ich magazynować 🙂

• 21568
  • 62800
  • 860

@soundlovers2 to ja przesłałem od dwóch użytkowników, dlatego takie dzielenie było 🤗

• 637
  • 2503
  • 8

@soundlovers2napisał(-a)

A malkontenci niech kitrają swoje ciężko zapłacone GB. Niech wam z dumą przepadają.

Nikt nic nie kitra... Też przejdę na poziom "pasożyt"... Będę płacił 35 zł i żebrał o GB bo po co mam płacić 80 zł przy stałym miesięcznym zużyciu 600GB. Zawsze przecież kogoś naciągnę... Ale przynajmniej będę udawał, że mi brakło, bez mówienia dawcom wprost, że mnie sponsorują co miesiąc... Powodzenia @soundlovers2 🤣🤣🤣 w dalszym żebraniu. Tylko już nie pisz wprost do kogoś, że ma ci dać! Bo nic ci się nie należy. Ciesz się, że @ketrasaArtur ma gest... Bo nic nie musi dawać akurat tobie. Przestali cię tolerować na FB, że wpadłeś tutaj?

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2941
  • 13927
  • 129

@Ianus72Czyli we Flex nie ma limitu GB które można otrzymać co miesiąc? Ciekawa polityka.

• 637
  • 2503
  • 8

@Samotnicknapisał(-a)

Czyli we Flex nie ma limitu GB które można otrzymać co miesiąc? Ciekawa polityka.

O to pytaj @soundlovers2 Wydaje się być specjalistą w tej dziedzinie...

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 5
  • 10
  • 0

Orange Energia x2, Abonament na firmę w Orange, 3 numery we flex i 2 w OFNK. Do tego aktywne wspomaganie w ofercie Orange na fb i Pepperze, dla ludzi, którzy zielonego pojęcia o zaletach flexa czy OFNK nie mają + dzielenie się kodami z ofert flexa. Przestań bredzić o żebractwie. Z mojej strony koniec dyskusji z tb w tym temacie.