- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziel się GB ze znajomymi w Orange Flex
Dziękuję z góry za GB jeśli ktoś ma coś na zbyciu proszę o info bo mój numer admin usunął z forum więc proszę o wiadomości priv.
Jakoś po zmianie z Orange na kartę i przejściu do Flex to te GB znikają szybciej przy podobnym zużyciu, jedyny plus to, że mam teraz jedną kartę w telefonie i routerze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@awalosNie doszukiwałbym się teorii spiskowej, że we Flex transfer szybciej znika. Po prostu Tel + router korzystają z tego samego pakietu. Ile jeszcze potrzebujesz GB?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na razie ok choć mój okres pakietu zaczyna się 24-tego i już wczoraj miałem zużycie około 50GB za dzień bo chyba steam pobrał mi aktualizację na kompie.
Normalnie duże pliki jak gry itp. to pobieram w pracy na firmowym necie a tylko mini aktualizacje w domu.
Tym samym średnio miesięcznie zawsze wychodziło mi coś około 5GB na dzień i wtedy było ok.
Szkoda, że nie można w Flex sprawdzić co więcej zużywa czy telefon czy router. Bo w Orange na kartę mogłem sprawdzić wykorzystanie każdej karty z osobna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@awalos daj znać na priv. Mogę przesłać sporą paczkę GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@awalos Co to za router, że nie gromadzi statystyk zużycia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
przenośny chińczyk z ali...
ogólnie szybkość jest ok choć tylko 4G LTE+ ale menu jest mega ubogie i niestety tylko po chińsku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć, jestem nowym użytkownikiem flexa, jeżeli ktoś ma jakieś zbędne GB śmiało przyjmę 🙂
Widzę że w temacie pomagacie nie tylko z paczkami GB, więc mam też trochę inne pytanie, z racji iż zamierzam używać numeru jako internetu domowego, zamówiłem dodatkową kartę tylko na internet i router Huawei 5G Pro 2 (122-373), ktoś się orientuje czy na iPhone 14 Pro przy zasięgu 5G i downloadzie w okolicach 500mb/s wyniki na wymienionym routerze będą podobne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PatrykS96 w sprawie GB pisz na priv. Podaj nr telefonu oraz ile potrzebujesz GB.
Router Huawei 5G Pro 2 powinien mieć podobne osiągi. Oczywiście pomiar zależy od obciążenia routera w danym momencie. Należałoby wykonywać jak nie jest obciążony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kodami polecającymi też tutaj się dzielimy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Przemek4455 tak. Kody polecające zamieszczasz na stronie: