Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dziel się GB ze znajomymi w Orange Flex

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 23
  • 41
  • 1

Dziękuję z góry za GB jeśli ktoś ma coś na zbyciu proszę o info bo mój numer admin usunął z forum więc proszę o wiadomości priv.

Jakoś po zmianie z Orange na kartę i przejściu do Flex to te GB znikają szybciej przy podobnym zużyciu, jedyny plus to, że mam teraz jedną kartę w telefonie i routerze.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1425
  • 5786
  • 30

@awalosNie doszukiwałbym się teorii spiskowej, że we Flex transfer szybciej znika. Po prostu Tel + router korzystają z tego samego pakietu. Ile jeszcze potrzebujesz GB?

• 23
  • 41
  • 1

Na razie ok choć mój okres pakietu zaczyna się 24-tego i już wczoraj miałem zużycie około 50GB za dzień bo chyba steam pobrał mi aktualizację na kompie. 

Normalnie duże pliki jak gry itp. to pobieram w pracy na firmowym necie a tylko mini aktualizacje w domu. 

Tym samym średnio miesięcznie zawsze wychodziło mi coś około 5GB na dzień i wtedy było ok.

Szkoda, że nie można w Flex sprawdzić co więcej zużywa czy telefon czy router. Bo w Orange na kartę mogłem sprawdzić wykorzystanie każdej karty z osobna.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20586
  • 59408
  • 806

@awalos daj znać na priv. Mogę przesłać sporą paczkę GB.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2557
  • 12149
  • 104

@awalos Co to za router, że nie gromadzi statystyk zużycia?

• 23
  • 41
  • 1

przenośny chińczyk z ali...

ogólnie szybkość jest ok choć tylko 4G LTE+ ale menu jest mega ubogie i niestety tylko po chińsku

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 2
  • 0

Cześć, jestem nowym użytkownikiem flexa, jeżeli ktoś ma jakieś zbędne GB śmiało przyjmę 🙂

Widzę że w temacie pomagacie nie tylko z paczkami GB, więc mam też trochę inne pytanie, z racji iż zamierzam używać numeru jako internetu domowego, zamówiłem dodatkową kartę tylko na internet i router Huawei 5G Pro 2 (122-373), ktoś się orientuje czy na iPhone 14 Pro przy zasięgu 5G i downloadzie w okolicach 500mb/s wyniki na wymienionym routerze będą podobne?

• 20586
  • 59408
  • 806

@PatrykS96 w sprawie GB pisz na priv. Podaj nr telefonu oraz ile potrzebujesz GB.

Router Huawei 5G Pro 2 powinien mieć podobne osiągi. Oczywiście pomiar zależy od obciążenia routera w danym momencie. Należałoby wykonywać jak nie jest obciążony.

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 17
  • 58
  • 0

Kodami polecającymi też tutaj się dzielimy?

• 20586
  • 59408
  • 806