- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Działa wam logowanie do apki Orange Flex przez konto fb?
teraz mam z tym problem, poraz pierwszy
dostaje komunikat o bledzie: "Aplikacja nieaktywna. Ta aplikacja nie jest teraz dostępna itd "
dodam ze to komunikat na stronie fb, bo przy logowaniu tą metodą przekierowuje na strone fb
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zubbix zawsze loguje się e-mailem. Jakoś nie bardzo leży mi logowanie przez inne serwisy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
zastanawiający jest koncowy komunikat: "Zalogowanie bedzie mozliwe po ponownym aktywowaniu aplikacji" - dziwne to, nieadekwatne do sytuacji, bo nie mamy do czynienia z aplikacją tylko ze stronką do logowania do serwisu fb
@ketrasaArturnapisał(-a)
@zubbix zawsze loguje się e-mailem. Jakoś nie bardzo leży mi logowanie przez inne serwisy.
a mi wlasnie logowanie przez serwisy pasuje, bo nie musze sie bawic we wpisywanie cialge danych do logowania,
niestety w aplikacji Flexa dosc czesto wylogowuje 😕
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @zubbix
może spróbuj odinstalować i zainstalować ponownie aplikacje Orange Flex. Może jakiś błąd jest. Lepiej logować się e-mailem tak jak pisze @ketrasaArtur
@zubbixprzesyłam Ci linka do blogu Orange Flex Konto w Orange Flex – wszystko, co warto o nim wiedzieć https://flex.orange.pl/blog/post/Konto-w-Orange-Flex-wszystko-co-warto-o-nim-wiedziec
Tam jest punkt Aktywacja numeru w Orange Flex i opcje logowania
Więcej informacji w linku
Pozdrawiam 🙂