- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co się dzieje z Flexem, nic tam praktycznie nie działa...
Flex ma problem nie tylko z usługami, ale również np. z podstawowymi rzeczami dostępnymi w ofercie typu dodatkowe GB w roamingu po wykupieniu passow.
O wiecznych problemach z aplikacja już nie wspomnę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety w moim przypadku w dalszym ciągu sprawa stoi w miejscu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W moim niestety też. Zgłoszenia nic nie dają.Ciągle są nowe otwierane a stare zamykane bez odpowiedzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy ktoś kiedyś w końcu zrobi coś z brakiem możliwości wysyłania wiadomości na chacie?! Zgłaszałem to tuż po starcie Flexa, w aplikacji na iOS’a jest nierozwiązane do dziś!
Piszecie do mnie w sprawie zgłoszenia, odpowiadam, ale moja wiadomość zawisa w próżni (szare ptaszki obok), tak jakby nie została w ogóle wysłana. Czasem pomaga wymuszenie zamknięcia aplikacji, czasem nie.
Szału można dostać! Dzisiaj przez to udało mi się odpowiedzieć na pytanie dopiero po paru godzinach i nowy konsultant już nie znał sprawy!
Czy ktoś we Flexie w ogóle pracuje nad rozwiązaniem problemów, czy już daliście sobie spokoj?
Prosimy o jakiś dialog!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeżeli nie ma odpowiedzi i konkretnych rozwiązań to obawiam się, że jednak Flex nie przynosi takich profitów jak było założone, i być może zmierza to w kierunku końca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W to akurat szczerze wątpię, ale nie tego się spodziewałem po takim projekcie, jakim jest Flex. Kompletnie niedouczeni konsultanci, brak jakiejkolwiek dyskusji z klientami (ktoś z Orange przez chwile był, ale szybko się zmył...), masa błędów.
To chyba nie tak miało wyglądać...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie nie kumam tego problemu z eSIMem, skoro na głównym numerze można wymienić na taką kartę, to co powoduje, że nie można tego zrobić z drugim numerem w tzw. "rodzinie" ?
Czekam już od 2 miesięcy ale chyba nic z tego nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Blokowanie połączeń „ID Nieznane” nadal nie działa. Czy oni to kiedykolwiek naprawią?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Owszem są błędy, jak w każdej aplikacji, ofercie. Podobną ofertę na PLAY, tylko nie wiem kto był pierwszy, oni z ofertą NEXT, czy Orange z FLEX. NEXT jest płaską ofertą z jedną taryfą, FLEX ma sporo dodatkowych opcji i taryf. Oferta też zmieniła się na podstawie informacji od użytkowników zamieszczonych między innymi na tym forum.
Dla porównania dorzucę jeszcze apkę Mój Orange. Uważam, że na tworzenie apki i oferty FLEX większy wpływ mieli użytkownicy, niż na apkę Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)Owszem są błędy, jak w każdej aplikacji, ofercie. Podobną ofertę na PLAY, tylko nie wiem kto był pierwszy, oni z ofertą NEXT, czy Orange z FLEX. NEXT jest płaską ofertą z jedną taryfą, FLEX ma sporo dodatkowych opcji i taryf. Oferta też zmieniła się na podstawie informacji od użytkowników zamieszczonych między innymi na tym forum.
Dla porównania dorzucę jeszcze apkę Mój Orange. Uważam, że na tworzenie apki i oferty FLEX większy wpływ mieli użytkownicy, niż na apkę Mój Orange.
Pierwszy z tego typu ofertą był Folx w którym mieli udziałowcy sieci Play jak Folx się zamknął to trochę później powstał Play Next