Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21735
  • 63471
  • 862

Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️

@Pablo5 trzeba poczekać na finalny efekt lepienia bałwana. Być może tl zamierzony efekt.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2975
  • 12297
  • 125

@ketrasaArtur być może 🙂 Pożyjemy zobaczymy 😎

Pozdrawiam 🙂

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21735
  • 63471
  • 862

@Pablo5 teraz to czas na lepienie i przystrojenie bałwana. Efekt już za kilka dni.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2975
  • 12297
  • 125

@ketrasaArtur wczoraj i dzisiaj zajmujemy się lepieniem lewej reki bałwana ☃️

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5592
  • 19390
  • 187

Anatomia bałwanów chyba nigdzie nie jest opisana...

więc może typowym dla zimowych "stworów" jest większa objętościowo część środkowa 😉 

Zespół Nasz Orange
  • 750
  • 2072
  • 36

@Pablo5 Kule bałwana "ukulali" wszyscy biorący udział w konkursie. Suma waszych punktów za aktywność złożyła się na mnożnik powiększenia podstawowej kuli. 😏

Zatem ja z wystającymi w okolicy pasa boczkami mam tyle wspólnego 🤣, że umieściłem je tam gdzie planowo miały trafić. 😋

Myślę, że dzięki temu bałwan będzie jedyny w swoim rodzaju taki nasz-orendżowy! 😍

PS Ciekawe czy powiększanie gałęzi na ręce też pójdzie wam tak proporcjonalnie, w końcu teraz 👍!

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 37
  • 208
  • 0

To fakt, analizując poprzednie dni to nawet 12 byłem. Później tylko w dół..
przypomina się cytat:

"Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz"

Pozdrawiam 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2194
  • 16669
  • 3

@ketrasaArturnapisał(-a)

@Pablo5 teraz to czas na lepienie i przystrojenie bałwana. Efekt już za kilka dni.

@ketrasaArtur , lepię nieudolnie bez zdolności plastycznych. Węgiel nierówno oszlifowany. Marchewkowy nos ujdzie, ale usta wystrugałem nożem i się uciachałem😁Już go gdzieś widziałem :-)Już go gdzieś widziałem 🙂