- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️
@Pablo5 trzeba poczekać na finalny efekt lepienia bałwana. Być może tl zamierzony efekt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Postuj, lajkuj, rozwiązuj, pstrykaj - nasz bałwan i postępy w zbieraniu punktów ☃️
@ketrasaArtur być może 🙂 Pożyjemy zobaczymy 😎
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 teraz to czas na lepienie i przystrojenie bałwana. Efekt już za kilka dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur wczoraj i dzisiaj zajmujemy się lepieniem lewej reki bałwana ☃️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Anatomia bałwanów chyba nigdzie nie jest opisana...
więc może typowym dla zimowych "stworów" jest większa objętościowo część środkowa 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 Kule bałwana "ukulali" wszyscy biorący udział w konkursie. Suma waszych punktów za aktywność złożyła się na mnożnik powiększenia podstawowej kuli. 😏
Zatem ja z wystającymi w okolicy pasa boczkami mam tyle wspólnego 🤣, że umieściłem je tam gdzie planowo miały trafić. 😋
Myślę, że dzięki temu bałwan będzie jedyny w swoim rodzaju taki nasz-orendżowy! 😍
PS Ciekawe czy powiększanie gałęzi na ręce też pójdzie wam tak proporcjonalnie, w końcu teraz 👍!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To fakt, analizując poprzednie dni to nawet 12 byłem. Później tylko w dół..
przypomina się cytat:
"Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz"
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@Pablo5 teraz to czas na lepienie i przystrojenie bałwana. Efekt już za kilka dni.
@ketrasaArtur , lepię nieudolnie bez zdolności plastycznych. Węgiel nierówno oszlifowany. Marchewkowy nos ujdzie, ale usta wystrugałem nożem i się uciachałem😁Już go gdzieś widziałem 🙂
- « Poprzedni
- Następny »