- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozpocznij majówkę z Orange na kartę
Mi i tak się przyda bo nie pobiera minut z pakietu 100zl na start tylko z Majówki. Mimo wszystko mogłem włączyć najpierw Majówkę zużyć i następnie 100zl na start.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak długo praktycznie czeka się od otrzymania SMSa z potwierdzeniem przyjęcia zlecenia do realizacji a realizacją.
Na jednej z kart nawet chyba wcześniej przyszedł SMS informujący o włączeniu usługi niż SMS o przyjęciu do realizacji.
Na drugim nr otrzymałem SMS o Przyjęciu o 9:52.
Teraz jest 12:52 i nic.
Rekordy czekania.
A może mały konkursik na zgadnięcie czasu realizacji usługi? 😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 uruchomiłem wczoraj na nieużywanym numerze, z zerowym kontem, to kilka minut i przyszło potwierdzenie. Może mają jakieś opóźnienie systemowe i za jakiś czas będziesz miał uruchomioną "Majówkę" 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spokojnie, poczekam regulaminowe 24h, nie spieszy się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja "Majówka" z Orange na kartę.
Witam ! @ketrasaArtur promocja
bardzo fajna ale nie dla wszystkich na równych zasadach. Już wyjaśniam :
Jak większość z nas ma taryfę orange free na karte i włączy sobie w/w promocję to każdy będzie mógł korzystać z rozmów , sms , ems za darmo , ale już NIE SKORZYSTA z 5 GB internetu , który jest też częścią składową promocji ponieważ internet jest pobierany z bonusu za doładowanie konta głównego . Przeczytałem regulamin dotyczący promocji na majówkę i nie znalazłem żadnej wzmianki że 5GB internetu jest wyłączone z tej promocji .
Tak że promocja jest bardzo fajna na te trudne czasy ale nie dla wszystkich na równych prawach . Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 do takiej promocji warto wyciągnąć jakąś starą nieużywaną kartę SIM. Przy koncie zerowym można również aktywować promocje "Majówka".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie !
@ketrasaArtur ja wszystko rozumiem , tylko po to jest regulamin do każdej promocji , do każdego zdarzenia żeby było wszystko czytelne dla każdego chcącego skorzystać z promocji lub z jakiegoś pakietu nie koniecznie bezpłatnego .
A w tym konkretnym regulaminie " majówka" nigdzie nie jest napisane , że po włączeniu promocji nie można skorzystać z 5GB bezpłatnego internetu .
Przecież ktoś kto pisał ten regulamin , to na pewno miał dobre intencje w teori , a w praktyce to nie działa ,gdyż potencjalni urzytkownicy w/w "majówki " nie będą mogli skorzystać z 5GB bezpłatnego internetu , a niektórzy będą mogli skorzystać z całej promocji
( sms , ems 5GB internet )
a moim zdaniem promocja jest chyba dla wszystkich , a nie tylko dla wybranych . Dlaczego robi się tutaj różnicę między użytkownikami .
Pozdrawiam i jestem ciekawy co sądzą o tym temacie inni forowicze .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Operator ustalił taką, a nie inną kolejność schodzenia pakietów internetu. Mi też się nie podoba, że bonus z doładowań schodzi przed internetem z pakietów no limit, ale nic na to nie poradzę. Zresztą darowanemu koniowi...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
@Katani1 ja też na to nie mam żadnego wpływu , ale Jeżeli regulamin robi różnicę między użytkownikami to moim zdaniem trzeba doprecyzować , trzeba poprawić regulamin w ten sposób żeby nie było tak że jeden ma , a drugi nie ma 5GB darmowy Internet .Przecież to pisał człowiek i człowiek może poprawić Jaki sens ma regulamin który w teorii napisany wyklucza się z praktyką ? że jeden ma 5GB a drugi nie ma ? . Chyba że specjalnie jest tak napisany żeby było tak jak jest teraz . Bardzo jestem ciekawy co o tym sądzą pracownicy orange , którzy wypowiadają się tutaj na forum w innych tematach .Pozdrawiam wszystkich .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Każdy pakiet internetu z usług no limit schodzi po internecie z doładowań. Włącz sobie 10 GB na Maj z koronawirusa, ten schodzi pierwszy.