- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[tylko 4.06.2025 w czasie webinaru] 14GB w prepaid za darmo - SMS o treści KARTA pod 814
W nawiązaniu do [04.06.2025 13:00] 🎥 Wszystko o ofercie na kartę. Webinar - Co dobrego w Orange? - Nasz Orange - 43... tylko podczas webinaru 14GB w prepaid za darmo - SMS o treści KARTA pod 814
Dajcie znać kto zdążył. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[tylko 4.06.2025 w czasie webinaru] 14GB w prepaid za darmo - SMS o treści KARTA pod 814
Przyznało mi 14GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawe do której puli to trafia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z tego co zauważyłem to trafia do BIZD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tylko do jednego numeru miałem dostęp.
Na podstawie bilingu o 14:40:02 wysłem SMSa i jeszcze załapałem się.
Na podstawie stanu konta nie powierdzę, ze GB rzeczywiście wpadły i do jakiej przegródki.
GB mam tylko w NL i w bonusie za doładowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do godziny 16.30 dało się otrzymać 14 GB po wysłaniu SMS-a o treści KARTA na numer 814. Obecnie przychodzi już odpowiedź o nieprawidłowej treści.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety już nie działa. Dzisiaj pierwszy dzień miesiąca i mogli dać taki prezent na kartę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W webinarze uczestniczyło 30 osób. Prezent dla uczestników webinaru odebrało 30 000.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sporo osób dzięki forum dostało dodatkowe GB. Szkoda tylko, że o webinarze tak późno była podana informacja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)Prezent dla uczestników webinaru odebrało 30 000.
Skąd to wiadomo?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »