- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[oferta archiwalna] Xiaomi 12 Pro 5G 12/256GB w ofercie tygodnia, darmowa dostawa do paczkomatu
Xiaomi 12 Pro 5G 12/256GB taniej nawet o 612 zł (przy zakupie Planu M lub Orange Love Standard) lub o 290 zł w ofercie bez abonamentu. To wszystko do 21 grudnia 2022r. Co ma ten smartfon?
- Ekran
6,43” AMOLED
-
Aparaty
Tylny 50 + 50 + 50 Mpix, Przedni 32 Mpix
-
Bateria
4600 mAh
-
Pamięć RAM
12 GB
-
Pamięć ROM
256 GB
- Procesor
Snapdragon 8 Gen 1
Jest to bezsprzecznie jeden z najlepszych smartfonów w 2022 roku. Świetne aparaty - to przede wszystkim. Więcej możecie sprawdzić w recenzji Bart Checka:
W cennikach Abonamentów Komórkowych II, Orange Love oraz Orange Love 4G wprowadzamy następujące zmiany:
- Nowości:
- Przywrócenie pierwotnej ceny:
- Podwyżka:
Darmowa dostawa do Paczkomatu InPost w ostatni weekend przed Świętami
W ostatni weekend przez Świętami (16-18 grudnia 2022r.) nasi Klienci (indywidualni i biznesowi) mogą skorzystać z darmowej dostawy do paczkomatów InPost z e-umową i płatnością online.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Xiaomi 12 Pro 5G 12/256GB w ofercie tygodnia, darmowa dostawa do paczkomatu
Ten Laptop HP 250 G9 jest kuszący, chociaż specyfikacją nie wiem czym się różni od G8, który mi proponował konsultant HP (nie sprawdzałem) 😊 Stanęło na zakupie baterii do wymiany w moim trzyletnim HP.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bronzub czepiłeś się HP 😄 Ja tam chwalę sobie Huawei 😄
Następny kup tej Marki Laptop, wsparcie dam ci na forum, HP nie miałem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD , wiem, że jesteś na zawołanie i doceniam to. Dzięki😀
Mój wybór HP podyktowany był diagnostyką za jednym zaznaczeniem wszystkich opcji i możliwością innych form wsparcia. Trudniej przekonuję się do nowych możliwości innych marek, bo szybko zapominam😊
Właśnie po meczu odebrałem baterię z paczkomatu i po niedzieli fachowiec mi "odmłodzi" model, ha ha, ha, biznesowy...z najniższej półki (jak się dowiedziałem od supportu HP). Tym bardziej byłem zszokowany i zdziwiony, że za dostępne możliwości finansowe, Orange zaproponowało klientowi indywidualnemu model biznesowy (cokolwiek to oznacza😊) Może też ten, co podał @Wojciech , jest biznesowym?😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD , jak by Orange rozdawało za darmo, jak zielonogórzanom 400 choinek (w ciągu 25 minut rozdane), to rekord ten zostałby pobity na bank😀 Ktoś pod tę darmową choinkę może się skusi😀