- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
🆕 Samsung Galaxy Note20 5G - telefon tygodnia, nowości, obniżki
Przecież teraz wychodzi S20 FE ze Snapem, nie wiem kto chce Exynosa, który nie dość, że jest mniej wydajny to krócej działa na baterii.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę, że w NOTE robotę robi rysik, ale cena za plasticzka trochę wygórowana i nie wróżę przyszłości temu modelowi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TheEcki Galaxy S20 FE już jest w sklepach 3,4k zł, ale czy lepszy od Note20 5G, jest w każdym razie wybór dla klienta, ale oba telefony znajdą nabywców, bo każdy ma inne preferencję, lub są tacy co kupują w ciemno,tak jak iPhone ma branie, pomimo wysokiej ceny, bez uzasadnienia w kosztach produkcji, tak strzelę 1/2 ceny to za logo firmowe (te topowe modele).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Klienci nie są już tacy głupi jak kiedyś, Note 20 5G to jest nieopłacalne urządzenie, do tego ekran 60Hz, S20 FE z Exynosem czy Snapem ma 120Hz i baterie 4500 mAh, kupowanie telefonu dla samego rysika nie jest dobrym pomysłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TheEcki co do klientów to mam odmienne zdanie, ale to nie dyskusja, na ten temat, nie nakręca mnie odświeżanie 120Hz, ba koszem tego bajeru w telefonie, bateria szybciej pada, procesor znacząco żre prąd, jak jest mocno obciążony, więc nie każdy zwraca uwagę, jaki tam procesor, zresztą jak dobra promocja będzie, to wszystko się sprzeda, po 2 latach zmieni się telefon i zapomni o poprzednikiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hmm.. Z tą baterią to bym polemizował, oczywiście szybciej spada, ale telefony ze 120Hz niektóre mają lepszy SOT niż ten Note na 60Hz 🙂
- « Poprzedni
- Następny »